Scheerolie dames

Ik word gezien als een preshave en ben erg belangrijk om voor het scheren aan te worden aangebracht. 
Zo voorkom je wondjes en irritaties. 

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Wat is een scheerolie dames?

Scheren is voor veel vrouwen een regelmatig terugkerend ritueel. Het is een van de meest voorkomende manieren om haargroei te verwijderen van het lichaam. Vooral in de zomer willen de meeste vrouwen mooie gladde benen, zonder haartjes. 

Een scheerolie dames is een voorbereidend product om irritaties en wondjes tijdens het scheren te voorkomen. Een scheerolie, bijvoorbeeld jojoba olie, zorgt ervoor dat de huid in goede conditie verkeerd en glad is zodat het scheermesje soepel over de huid glijdt. Dit vermindert de kans op beschadigingen tijdens het scheren en bovendien is een scheerolie dames een verzorgend product voor de droge en gevoelige huid. Het resultaat met gebruik van een preshave dames is een gezonde, gladde en haarloze huid!

Lees meer over scheren in onze blog Hoe verzorg je je huid voor, tijdens en na het scheren?

 

Hoe werkt scheerolie?

Tijdens het scheren haal je de haren er af, maar daarbij raak je ook de bovenste laag van de huid. Daarom is het belangrijk om de huid goed te beschermen met een scheerolie dames.

Breng een dun laagje scheerolie vrouwen aan op de droge of vochtige huid, gebruik hiervoor bijvoorbeeld de Jojoba Jojoba olie 100ml. Laat dit even intrekken en begin vervolgens met scheren. Trek de huid voorzichtig glad, zodat het scheren soepeler gaat. Zorg voor een goed scheermes, bijvoorbeeld de Safety Razor vrouwen. Vervang het scheermesje vrouw in de Safety Razor na een aantal scheerbeurten voor het beste resultaat. Geef de huid even rust voor je een aftershave vrouwen aanbrengt.

Heb je wel eens last van scheerirritatie? Lees dan eens onze blog Scheren zonder irritatie, maak kennis met de safety razor! 

 

Is scheerolie ook een preshave voor vrouwen?

Ja. Een preshave vrouwen is een voorbereidend product voor het scheren, daar valt een scheerolie vrouwen ook onder. Een preshave dames is er in verschillende soorten, zo is er ook een scheergel vrouwen en scheercrème vrouwen

 

Scheerolie dames kopen

Bij Care for Skin kun je scheerolie dames kopen, snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Wil je graag een persoonlijk advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze huidspecialisten helpen je graag!