Massage olie

Ontdek ons assortiment van luxe massage oliën die ontworpen zijn om jouw wellnesservaring te verbeteren en jou te laten stralen van binnenuit.

Wat is een massage olie?

Massage olieën zijn essentiële producten voor iedereen die op zoek is naar ontspanning, verlichting van spanning en verbetering van de algehele welzijn. Deze speciale oliën zijn samengesteld met zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, variërend van natuurlijke plantaardige oliën tot verrijkende essentiële oliën, die een scala aan voordelen bieden voor zowel lichaam als geest.

 

Voordelen van massage olie

Ontspanning

Massage olieën helpen bij het verminderen van spierspanning en het bevorderen van diepe ontspanning. Door zachte massagebewegingen en de rustgevende aroma's van de oliën wordt stress verminderd en het gevoel van kalmte bevorderd.

Hydratatie

Veel massage oliën bevatten vochtinbrengende ingrediënten die de huid hydrateren en verzachten. Dit helpt om de huid soepel en glad te houden, terwijl het ook kan helpen bij het verminderen van droogheid en ruwheid.

Verbeterde bloedsomloop

Regelmatige massages met olie kunnen de bloedcirculatie verbeteren, wat kan bijdragen aan een gezondere huid en een betere algemene gezondheid. Een goede bloedsomloop zorgt voor een efficiëntere toevoer van voedingsstoffen en zuurstof naar de huidcellen.

Stressverlichting

De kalmerende geuren van essentiële oliën in massage oliën kunnen stress verminderen en een gevoel van welzijn bevorderen. Aromatherapie, gecombineerd met massage, kan helpen om de geest te ontspannen en emoties in balans te brengen.

Verlichting van spierpijn

Massageoliën kunnen worden gebruikt om spieren te kalmeren en te ontspannen na intensieve lichamelijke activiteit. De combinatie van massage en de warmte van de oliën kan helpen bij het verlichten van spierpijn en het bevorderen van een sneller herstel.

 

Onze bestsellers

Jojoba Jojoba Olie

Deze Jojoba olie is 100% puur en wordt verkregen uit de eerste koude persing van de noten van de jojobastruiken. Jojoba olie is een vloeibare was en de vetten uit jojoba olie komen sterk overeen met de natuurlijke huidvetten.

Medex Massageolie Vitamine E&F en St. Janskruid

De Medex voedende massageolie is geschikt voor de onrustige, rode en onzuivere huid. Deze zachte massageolie bevat vitamine E & F om de weerstand van de huid op te bouwen. Daarnaast heeft het antibacteriële en ontstekingswerende eigenschappen.

 

Massage olie kopen?

Massage olie is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.