Beautyblender Accessoires

Ik ben een essentieel hulpmiddel voor een vlekkeloze make-upapplicatie. Ik heb een unieke zachte textuur en speciale vorm en daardoor bereik je zelf de moeilijkst bereikbare plekjes van je gezicht. Ideaal voor het gelijkmatig aanbrengen van foundation, concealer en poeder. 

-30%
Mini Face Contour Brush Set
€44,95
€31,47

 

De beautyblender gebruiken

 
Tegenwoordig gebruiken steeds meer mensen een beautyblender voor het aanbrengen van make up. Een beautyblender is een soort makeup spons. Je kunt op een natuurlijke manier gemakkelijk je make up hiermee aanbrengen. Deze makeup spons is vaak gevormd als een ei.


Waar kun je de beauty blender voor gebruiken?


Met het grotere ronde gedeelte van het sponsje kun je goed foundation op je gezicht aanbrengen. Het puntige gedeelte van het sponsje is geschikt voor moeilijk bereikbare delen van je gezicht. Met dit gedeelte zou je goed concealer kunnen aanbrengen. Het sponsje is ook geschikt voor het aanbrengen van poeder, oogschaduw, lippenstift of huidverzorgingsproducten. Het is dus een ideaal product om te gebruiken voor het aanbrengen van je make up.


Hoe kun je dit product het beste gebruiken?


Het sponsje is super makkelijk in gebruik. Wel zijn er een aantal tips om het beste resultaat te krijgen. Voor gebruik is het goed om het sponsje vochtig te maken. Dit doe je door het sponsje simpelweg onder de kraan te houden en hierna uit te knijpen. Dit zorgt ervoor dat het sponsje iets groter wordt en minder make up absorbeert. Vervolgens is het goed om de make up die je wilt aanbrengen op de rug van je hand te smeren en het sponsje hier vervolgens in te deppen. Met het sponsje kun je vervolgens je gezicht deppen. Hierbij is het belangrijk om te deppen in plaats van te wrijven. Hierdoor dek je beter de fijne lijntjes in je gezicht.


Het sponsje schoonmaken na gebruik.


Het sponsje moet natuurlijk goed schoongemaakt worden om te voorkomen dat er veel bacteriën in het sponsje en uiteindelijk op je huid terecht komen. Daarom is het belangrijk om na gebruik het sponsje goed te wassen. Het wassen van het sponsje kan gemakkelijk met water. Naast water kun je een speciaal reinigingsmiddel voor make up gebruiken om het sponsje grondig schoon weer te krijgen. Wanneer er geen vies water meer uit het sponsje stroomt en het sponsje dus goed schoon is, is het belangrijk om het sponsje goed te laten drogen in een geventileerde ruimte.