Badzout

Transformeer je dagelijkse badritueel tot een luxe ervaring met ons assortiment hoogwaardige badzouten. Elk product is zorgvuldig samengesteld om je zintuigen te verwennen en je lichaam te revitaliseren.

Bath Sea Salt
€8,95
Magnesium Bath Salt 700gr
€27,80
-30%
Mint Bath Salts
French Girl
€21,95
€15,37

Wat is badzout?

Badzout, ook wel bekend als Epsom-zout of magnesiumsulfaat, is een natuurlijk mineraal dat al eeuwenlang wordt gebruikt voor zijn geneeskrachtige eigenschappen. Het wordt vaak opgelost in warm water en toegevoegd aan baden, waardoor het een populaire keuze is voor ontspanning en lichaamsverzorging.

 

De voordelen van badzout 

Verlichting van spierpijn en stress

Badzout staat bekend om zijn vermogen om spierpijn te verlichten en stress te verminderen. De opname van magnesium in de huid tijdens een bad kan helpen bij het ontspannen van gespannen spieren en het bevorderen van een gevoel van algehele kalmte.

Hydratatie en verzachting

De mineralen in badzout, waaronder magnesium en sulfaten, kunnen de huid hydrateren en verzachten. Dit is vooral gunstig voor mensen met een droge of gevoelige huid.

Ontgifting van de huid

Het warme water in combinatie met badzout stimuleert de bloedsomloop, waardoor gifstoffen uit het lichaam worden verwijderd. Dit kan bijdragen aan een gezondere, stralende huid.

Verbeterde slaapkwaliteit

Het nemen van een bad met badzout voor het slapengaan kan helpen bij het ontspannen van de geest en het bevorderen van een goede nachtrust. Magnesium speelt een rol bij het reguleren van het slaaphormoon melatonine.

Verlichting van huidaandoeningen

Mensen met bepaalde huidaandoeningen, zoals eczeem of psoriasis, kunnen baat hebben bij badzoutbaden vanwege de kalmerende en ontstekingsremmende eigenschappen.

 

Wat zijn onze bestsellers?

Thalgo Micronized Marine Algae

Een revitaliserende behandeling voor in bad om de circulatie te verbeteren, spieren te ontspannen en de huid te remineraliseren.

Biomaris Bath Sea Salt

Dit badzout is rijk aan mineralen die de weerstand van de huid verhogen. Daarnaast verhoogt dit zout de opnamecapaciteit van de huid waardoor deze in staat is om meer vocht vast te houden.

 

Badzout kopen?

Badzout is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.