Safety Razor vrouwen

 

Safety razor voor vrouwen

Met dit speciale scheermes kun je heel gemakkelijk en met goed resultaat je benen, oksels of bikinilijn scheren. Het scheermes werkt eigenlijk net zoals een normaal scheermes, maar geeft daarnaast een fantastisch resultaat en voorkomt irritatie na scheren.

Vergeleken met een cartridge scheermes

In vergelijking tot het scheren met een cartridge scheermes zul je bij het gebruik van de safety razor minder snel irritatie na scheren en ingegroeide haartjes krijgen. Rode bultjes na scheren en jeuk na scheren zullen verleden tijd zijn met dit speciale scheermes. De mesjes van dit scheermes zijn namelijk veel beter voor je haartjes en je huid. Met een catridge scheermes met meerdere mesjes snijd je de haren niet maar worden deze vooral kapot getrokken en ook onderhuids te kort afgeschoren, wat juist irritatie kan geven. Hierdoor ontstaan rode bultjes na scheren en jeuk na scheren. Met dit speciale scheermes worden de haartjes niet kapot getrokken maar vlak boven het huidoppervlak afgesneden wat irritatie van de huid en haartjes voorkomt.

Hoe gebruik je een safety razor?

Dit speciale scheermes werkt in grote lijnen natuurlijk hetzelfde als een normaal scheermes. Dit scheermes geeft het mooiste scheerresultaat wanneer het onder een hoek van 30 graden op de huid wordt geplaatst. Met één hand trek je de huid strak waarna je in een diagonale beweging het scheermes beweegt. Het scheermes kun je zowel je benen, oksels, gezicht als bikinilijn scheren. De kans op snijden is vrij klein, door de vorm van de scheerkop is het eenvoudig om onder de juiste hoek te scheren.

De voordelen van de safety razor

Er zijn veel voordelen verbonden aan dit fijne scheermes. Allereerst is het gebruik van dit scheermes heel voordelig. De aanschaf van het scheermes zelf is iets duurder, maar de mesjes zijn veel goedkoper in vergelijking met de mesjes van een catridge scheermes. Uiteindelijk zul je dus weinig kosten meer hebben na de aanschaf van het scheermes. Daarnaast zijn de mesjes van de safety razor heel scherp waardoor je een gladder resultaat behaald en de huid ook langer glad blijft.