Handmasker

Verwen je handen met onze luxueuze handmaskers, ontworpen om de zachtheid en jeugdige uitstraling van je handen te herstellen.

Wat is een handmasker?

Een handmasker is een doelgericht verzorgingsproduct dat speciaal is ontworpen om de droogheid, ruwheid en tekenen van veroudering op de handen te bestrijden. Deze maskers worden geformuleerd met een mix van voedende ingrediënten zoals hyaluronzuur, sheaboter, vitamines en essentiële oliën, die diep doordringen in de huid om intense hydratatie te bieden en de huid te voeden.

 

Voordelen van handmaskers

Hydratatie

Handmaskers zijn doordrenkt met vochtinbrengende ingrediënten die de droge en schrale huid van de handen hydrateren en verzachten.

Vernieuwing

Door regelmatig een handmasker te gebruiken, wordt de celvernieuwing gestimuleerd, waardoor de huid er gladder en jeugdiger uitziet.

Verjonging

De krachtige antioxidanten in handmaskers helpen bij het bestrijden van vrije radicalen en het verminderen van tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels.

Herstel

Handmaskers bieden een intensieve behandeling voor beschadigde huid, het herstellen van de natuurlijke barrière van de huid en het bevorderen van genezing.

Ontspanning

Naast de verzorgende voordelen biedt het aanbrengen van een handmasker een ontspannende ervaring, waardoor stress wordt verminderd en de zintuigen worden gekalmeerd.

 

Onze bestsellers

Malu Wilz Luxury Moments Hand Peeling

Een hydraterende en regenererende hand peeling voor gladde en zijdezachte handen. Het verwijdert op milde wijze dode huidellen en is rijk aan verzorgende ingrediënten om de handen te verwennen.

Malu Wilz Luxury Moments Rich Hand Cream & Mask

Een 2-in-1 handverzorging om de droge en gestreste huid te hydrateren en herstellen. Het zorgt voor een intensieve hydratatie, voorkomt dat handen uitdrogen en regenereert de droge en gestreste huid. 

 

Handmasker kopen?

Handmasker koop je bij Care for Skin. Wil je een goed advies en kom je er zelf niet uit welk handmasker droge handen voor jouw handen het beste is? Neem dan contact op met een van ons specialisten, we helpen je graag verder.