Body spray

Een body spray is een lichte, verfrissende manier om je huid op te frissen. Een body spray kun je zo vaak gebruiken als je wil om het lichaam een aangename geur te geven en tegelijkertijd verfrissing te bieden.

Vitamin Infusion Splash
€20,50
Clarifying Body Spray
€56,00

Wat is een body spray?

Een body spray, ook wel body splash genoemd, is een lichte, verfrissende manier om je huid op te frissen. Een body spray dames kun je zo vaak gebruiken als je wil om het lichaam een aangename geur te geven en tegelijkertijd verfrissing te bieden. Body sprays bevatten vaak water en geurstoffen, maar kunnen ook huidverzorgende ingrediënten bevatten, zoals aloë vera of vitamine E.

 

Is een body spray hetzelfde als een body mist?

Hoewel de termen body spray en body mist vaak door elkaar worden gebruikt, zijn er enkele verschillen tussen de twee. Body mists en bodysplash zijn meestal wat lichter van geur en hebben een lager percentage geurstoffen dan body sprays. Ze bevatten meetal hydraterende en verzachtende ingrediënten om de huid te verzorgen, zoals glycerine of plantaardige oliën. Body sprays daarentegen hebben vaak een sterkere geur en kunnen een hoger alcoholgehalte bevatten.

 

Wat is het nut van een body spray?

Body splash hebben verschillende voordelen:

  • Het aanbieden van een lichte, verfrissende geur die geschikt is voor dagelijks gebruik.
  • Het helpen maskeren van lichaamsgeuren, bijvoorbeeld na het sporten of tijdens warm weer.
  • Het toevoegen van een geurende touch aan je huidverzorgingsroutine.
  • Het hydrateren en verzorgen van de huid, afhankelijk van de ingrediënten in de body spray.

 

Hoe lang blijft een body spray zitten?

Hoe lang de geur van een body spray dames blijft zitten, is afhankelijk van de kwaliteit en concentratie van de geurstoffen, evenals de pH-waarde van de huid en de mate van transpiratie. Over het algemeen blijft de geur van een bodysplash 2 tot 4 uur op de huid zitten. 

Om de geur langer te laten duren, kun je overwegen om de body spray te combineren met andere geurige producten, zoals een geparfumeerde body lotion of douche gel.

 

Wat is de beste body splash?

Het is moeilijk om één specifiek beste bodysplash te benoemen. Wij hebben onze favorieten op een rijtje gezet:

 

Body spray kopen

Body spray dames zijn verkrijgbaar bij Care For Skin en eenvoudig online te bestellen. Twijfel je over welke body spray geschikt is voor jouw huid? Onze professionele en gediplomeerde schoonheidsspecialistes kunnen je advies geven om de juiste producten te kiezen voor jouw huid. Neem contact met ons op en wij helpen je graag. Dit kan per mail: [email protected] of bel op werkdagen naar: 0850607005