Obvious

Een luxe parfummerk dat eenvoud met elegantie combineert, en elegantie met respect. Obvious symboliseert luxe, savoir-faire, vrijgevigheid en prachtige complementaire creaties. 

Eenvoudig en toch uitzonderlijk complex, dat is Obvious.

Eau de Parfum - Une Pistache
€110,00
Bestseller
Eau de Parfum - Une Rose
€110,00
Bestseller
Eau de Parfum - Un Bois
€110,00
Eau de Parfum - Un Oud
Obvious Parfums
€110,00
Eau de Parfum - Une Vanille
€110,00
Eau de Parfum - Une Fleur d'Oranger
€110,00
Bestseller
Eau de Parfum - Un Musc
€110,00
Eau de Parfum - Une Verveine
€110,00
Eau de Parfum - Un Patchouli
€110,00
Hand & Body Wash Un Musc
€35,00
Eau de Parfum - Une Figue
€110,00
Eau de Parfum - Un Poivre
€110,00
Eau de Parfum - Scoville
€110,00

Hoe is Obvious Parfums ontstaan?

Obvious Parfums is opgericht door David Frossar, een echte connaisseur in de parfumwereld. Voordat hij begon aan de parfumindustrie heeft Frossar een studie in filosofie afgerond. Het kritisch denken is terug te zien in de eenvoud, duidelijkheid en milieubewustheid van Obvious Parfums.

Voordat Frossar zijn eigen merk Obvious Parfums startte, is hij begonnen in het bedrijf van zijn familie dat parfum en cosmetica in Afrika verkocht. De ambitie om voor zichzelf te beginnen was groot, dus om die eerste stap te maken is Frossar gaan werken als “Head of Exports” bij het eerste niche geurenhuis L’Artisan Parfumeur. Daarna in 2005 heeft Frossar het bedrijf Différentes Latitudes opgericht, dat onafhankelijke indie parfummerken hielp op te starten. Frossar heeft hiermee met succes leidende merken in de parfumbranche gelanceerd, zoals: BYREDO, Juliette Has a Gun, Atelier Cologne, Memo, BDK Parfums, Liquides Imaginaires, Parfums Frapin, Ella K, etc. Vervolgens heeft Frossar in 2013 de “Liquides Perfume Bar” opgericht en in herfst 2020 is hij eindelijk zijn eigen merk gestart. Een merk dat zijn principes en overtuigingen uitstraalt.


De waarden van Obvious Parfums

Obvious betekent duidelijk, dat is de hele benadering en waar het merk voor staat: duidelijke naam, duidelijke eenvoud, duidelijke stijl en parfums zeggen wat ze zijn zonder terug te vallen op onjuiste complexiteit. De kernwaarden van Obvious Parfums zijn:

 • Elegantie: Elegante en verfijnde parfums die je lang blijft ruiken.
 • Eenvoud: Korte, eenvoudige en begrijpelijke formules met de juiste hoeveelheid ingrediënten. Less is more.
 • Luxe: Een eco-verantwoordelijk ontwerp met een prachtig design.
 • Cool: Weg van parfum als kunstvorm of sieraad. Parfum hoort simpel, kwalitatief, origineel en stoer te zijn.
 • Respect: Een eerlijke prijs voor leveranciers om hen aan te moedigen meer te investeren in ecologisch verantwoorde werkwijzen.
 • Onafhankelijk: De onafhankelijkheid van een merk is van zichzelf een zeldzame en duidelijke luxe.

 

Is Obvious Parfums eco vriendelijk?

Obvious Parfums werkt eco vriendelijk door gebruik te maken van organisch verdund alcohol, recyclebare flessen van gerecycled glas, kurken doppen zonder plastic, dozen van gerecycled papier en natuurlijke kleurstoffen. Obvious geeft de voorkeur aan natuurlijke ingrediënten voor de concentraten, maar schuwt de synthetische ook niet. Wat Obvious Parfums eco vriendelijk maakt:

 • Lichtgewicht glas voor de fles om de koolstofuitstoot te verminderen.
 • Gerecycled en recyclebaar glas.
 • De kurk dop is gemaakt van restmateriaal.
 • De gebruikte materialen zijn vrij van cellofaan en gemaakt van FSC gecertificeerd papier. 
 • Een biologisch afbreekbare formule, vegan en géén gebruik van petrochemie. 
 • Biologische tarwe alcohol in de parfums.
 • Een schone en groene formule.
 • 100% in Frankrijk gemaakt.

 

Wat maakt Obvious een niche parfum?

Obvious Parfums heeft een hele duidelijke visie en benadering, waarbij het gaat om de elegantie van eenvoud. Obvious geuren zijn daarmee gericht op klanten die van een verfijnde en subtiele geur houden, met respect voor leverancier en milieu. Obvious wordt gemotiveerd door transparantie, recyclebaarheid en verantwoordelijkheid. Gecombineerd met luxe, vakkennis, vrijgevigheid en complementaire creaties maakt dit Obvious eenvoudig en toch bijzonder complex. Less is more, dat is wat Obvious een niche parfum maakt.

Obvious Parfums combineren

Wat Obvious geuren niet alleen een niche parfum maakt maar ook uniek, is dat de parfums van Obvious met elkaar gecombineerd kunnen worden. Door Obvious Parfums in laagjes aan te brengen, kan elke parfum gepersonaliseerd worden en kan iedereen een eigen stijl creëren. Zo geeft Obvious Parfums Eau de Parfum - Une Fleur d'Oranger een zonnige twist aan elke geur en haalt Obvious Parfums Eau de Parfum - Un Poivre altijd de topnoot van de parfum naar boven. Obvious geuren zijn zeker "stronger together"!

 

Wat zijn de bestsellers van Obvious?

Obvious Parfums zijn duidelijk, helder en unisex. De geuren van Obvious worden dicht op de huid gedragen, zijn subtiel en treden nooit ongevraagd op de voorgrond: als een witte t-shirt en jeans. De Obvious Parfums bestsellers zijn:


Obvious Parfums Un Musc

Obvious Parfums Eau de Parfum - Un Musc is een perfecte symbiose van huid en parfum. Un Musc is comfortabel, zacht en geruststellend. Het is een intieme huidgeur die zich alleen onthult aan jouw naasten. Un Musc haalt het beste in elke Obvious Parfum naar boven, zoals bij de Obvious Parfums Eau de Parfum - Une Vanille en Obvious Parfums Eau de Parfum - Une Verveine.

Obvious Parfums Une Rose

Obvious Parfums Eau de Parfum - Une Rose is geïnspireerd door de eerste zonnestralen die het ochtenddauw raken. Une Rose weet net de juiste balans te vinden tussen rozengeur en citrus, maar heeft ook karakter. Une Rose is goed te combineren met de Obvious Parfums Eau de Parfum - Un Patchouli

Obvious Parfums Un Bois

Obvious Parfums Eau de Parfum - Un Bois heeft een houten geur met een fris karakter, denk aan een blokhut en een bruisende gin-tonic. Hiermee geeft Un Bois bijvoorbeeld meer kracht aan de oranjebloesem in de Obvious Parfums Eau de Parfum - Une Fleur d'Oranger.

 

Obvious Parfums kopen?

Koop je favoriete Obvious Parfums bij Care for Skin, één van de verkooppunten van Obvious Parfums. Bij Care for Skin kun je Obvious parfums en niche parfums snel en gemakkelijk online bestellen. Ben je op zoek naar een eau de parfum die bij jou past en heb je vragen, of advies nodig? Neem gerust contact met ons op, wij helpen je graag!