Laviesage

Laviesage producten zijn specialistische supplementen en huidverzorgingsproducten voor cosmetische doeleinden. Denk hierbij aan anti-aging en huidverbetering.

Skin Balance
Laviesage
€47,95
Skin Base
Laviesage
€43,20
Skin Clear
Laviesage
€28,59
Skin Boost & Lift
€90,12
Cleanse & Revitalise Kit
€148,46
-14%
Skin Secure
Laviesage
€75,63
€64,95
Skin Protect
Laviesage
€116,64
-30%
Sun Guard
Laviesage
€55,60
€38,92
Vega Ωmega
Laviesage
€32,99

Hoe is Laviesage ontstaan?

Laviesage is ontstaan uit de passie van een team van experts op het gebied van voeding, huidverzorging en gezondheid. Ze geloven dat een gezonde huid begint van binnenuit en dat voedingssupplementen een belangrijke rol spelen bij het ondersteunen van de huidgezondheid. Met deze visie hebben ze Laviesage opgericht, een merk dat hoogwaardige nutricosmetics & skin cosmetics aanbiedt.

Alle Laviesage producten, zowel de nutricosmetics als de huidverzorging, zijn ontwikkeld op basis van de natuur. Laviesage was één van de eersten die voedingssuplementen ontwikkelden op basis van natuurlijke extracten, wereldwijd! Alle extracten en ingrediënten zijn getest op kwaliteit, veiligheid en herkomst.

Wat zijn nutricosmetics?

Nutricosmetics zijn voedingssupplementen die specifiek zijn ontworpen om de schoonheid en gezondheid van de huid te bevorderen. Ze combineren de voordelen van voedingsstoffen en bioactieve stoffen om de huid van binnenuit te ondersteunen. Nutricosmetics werken in synergie met een goede huidverzorgingsroutine en kunnen helpen bij het behouden van een jeugdige uitstraling, het verbeteren van de huidtextuur en het beschermen tegen schade door vrije radicalen.

Hoe werkt Laviesage?

Laviesage maakt gebruik van nutricosmetics & skin cosmetics. Nutricosmetics zijn voedingssupplementen die speciaal zijn ontwikkeld om de gezondheid en schoonheid van de huid te ondersteunen. Deze supplementen bevatten zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, zoals vitaminen, mineralen, antioxidanten en andere bioactieve stoffen, die synergetisch werken om de huid van binnenuit te voeden en te beschermen.

Door het gebruik van Laviesage nutricosmetics kun je jouw dagelijkse huidverzorgingsroutine met de Laviesage skin cosmetics aanvullen en versterken. De supplementen helpen bij het bevorderen van een gezonde huidstructuur, het verminderen van tekenen van veroudering, het stimuleren van de aanmaak van collageen en het beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Laviesage producten zijn ontwikkeld met de nieuwste wetenschappelijke inzichten en voldoen aan hoge kwaliteitsnormen.


Wat zijn de bestsellers van Laviesage?

De bestsellers van Laviesage Skin Balance hebben we voor jou op een rijtje gezet:

Laviesage Skin Balance

Laviesage Skin Balance is een geavanceerd nutricosmeticum dat speciaal is ontwikkeld om de huid te voeden en in balans te brengen. Het bevat een unieke combinatie van vitamines, mineralen en antioxidanten die de huid helpen beschermen tegen vrije radicalen en bijdragen aan een gezonde huidstructuur.

Laviesage Skin Protect

Laviesage Skin Protect beschermt de huid tegen vervuiling vanuit het dagelijkse milieu en zonlicht. Het bevat een reeks krachtige antioxidanten zoals, vitamine C en E, zink, selenium. Daarnaast bevat het ook koper dat bijdraagt tot een normale pigmentatie van de huid.

Laviesage Skin Hydrate

Laviesage Skin Hydrate is speciaal ontwikkeld om de huid te hydrateren en te ondersteunen bij het behouden van een gezonde vochtbalans. Het bevat ingrediënten zoals hyaluronzuur, collageen en vitamine C, die de huid helpen bij het vasthouden van vocht en zorgen voor een stralende en gehydrateerde huid.

Laviesage Skin Secure

Laviesage Skin Secure helpt de noodzakelijke vetbalans te herstellen. Dankzij hoog geconcentreerde essentiële vetten uit krill olie van de hoogste zuiverheid en kwaliteit, wordt de vetbalans herstelt. De huid krijgt weer een goede omega-vetbalans die actief bij het natuurlijke herstelproces bij huidproblemen ondersteunt wordt.


Laviesage bestellen?

Laviesage koop je bij Care for Skin, de online huidspecialist met persoonlijk en betrokken advies. Op zoek naar een geschikt product die het beste bij jou past, maar kom je er niet helemaal uit? Bel of mail ons gerust, wij staan voor je klaar!