Gift Box

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

De producten van Laviesage bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, verbeteren en voeden van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhouden en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen daarmee voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Gift Box

Laviesage heeft twee giftboxen met in ieder zes hoogwaardige producten. Beide giftboxen hebben alle producten voor een perfecte beautyroutine. De Laviesage The Hydrating Collection heeft het doel om de huid te hydrateren en gezond te laten zijn. En de Laviesage The Collagen Collection biedt de huid alles om weer stevig en veerkrachtig te worden.

Laviesage kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Laviesage snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.