Muhle

Muhle scheerproducten, een Duits bedrijf met hoogwaardige scheerproducten. Bekend om hun vakmanschap en toewijding aan kwaliteit, leveren Muhle producten een luxueuze scheerervaring met elegante ontwerpen en hoogwaardige materialen.

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Hoe is Muhle ontstaan?

Muhle werd opgericht in 1945 door Otto Johannes Müller in het hart van het Ertsgebergte in Duitsland. Wat begon als een klein atelier voor het maken van scheerkwasten, groeide al snel uit tot een gerenommeerd bedrijf dat hoogwaardige scheerproducten produceert. De passie voor traditioneel vakmanschap en aandacht voor detail hebben Muhle geholpen om zijn positie als marktleider in de wereld van nat scheren te behouden.

 

Welke producten zijn er van Muhle?

Muhle heeft verschillende producten voor het scheren van hoogwaardige kwaliteit. Onze favoriete scheerproducten:

Muhle Organic Scheercreme

Deze Muhle Organic Scheercreme bevat waardevolle actieve ingrediënten die de huid voeden en beschermen. Doordat de creme rijk aan olie is glijdt het mes gemakkelijk over de huid, met een comfortabele scheerbeurt als gevolg.

 

Muhle R89 Safety Razor Rose Gold

De Muhle R89 Safety Razor Rose Gold is uitgevoerd in het chroom met een rosé gouden handvat. Het scheermes heeft een gesloten kam en ziet er stijlvol uit met zijn rosé gouden kleur. Precisie, ergonomie en design zijn de drie eigenschappen die je terug vind in deze Safety Razor. 

 

Muhle Organic Aftershave Balm

De Muhle Organic Aftershave Balm is een aftershave die de huidbescherming hydrateert en versterkt. De huidbarrière wordt versterkt en een droge, trekkerige huid na het scheren wordt hiermee voorkomen. De huid zal zacht en glad aanvoelen na het scheren.

 

Hoe moet je een safety razor gebruiken?

Een safety razor vrouwen zorgt effectief voor een gladde scheerbeurt, maar het vereist wel de juiste techniek en voorbereiding. De stappen voor het gebruik zijn:

1. Voorbereiding: Begin met het voorbereiden van je huid door te reinigen met warm water en een milde gezichtsreiniger. Dit helpt de poriën te openen en de haren zachter te maken.

2. Scheercreme, -olie, -gel: Breng een scheerolie, scheercrème of scheergel aan op je huid. Dit helpt de haren te verzachten en zorgt voor een gladde scheerbeurt.

3. Scheertechniek: Houd de scheermes onder een hoek van ongeveer 30 graden tegen de huid. Oefen minimale druk uit en laat het gewicht van het scheermes het werk doen. Scheer altijd met de richting van de haargroei mee om irritatie te minimaliseren.

4. Naspoelen: Spoel regelmatig het scheermes af onder warm water om de ophoping van scheerschuim en haartjes te verwijderen.

5. Aftershave: Na het scheren, breng een aftershave aan om de huid te kalmeren en te hydrateren. Dit helpt bij het voorkomen van irritaties en ingegroeide haren.

6. Scheermesjes verwisselen: Vervang regelmatig de scheermesjes, zodat je niet met een bot scheermes scheert.

 

Wat is het nut van aftershave?

Aftershave heeft meerdere voordelen, waaronder:

  • Kalmeren: Aftershave helpt de huid te kalmeren na het scheren, vooral als er kleine sneetjes of irritaties zijn ontstaan.
  • Hydrateren: Aftershaveproducten bevatten vaak hydraterende ingrediënten die de huid soepel en gehydrateerd houden.
  • Ontsmetten: Aftershave helpt bij het desinfecteren van kleine wondjes en sneetjes om infecties te voorkomen.
  • Geur: Veel aftershaveproducten hebben aangename geuren die een verfrissend gevoel geven na het scheren.

Muhle biedt hoogwaardige aftershaveproducten die bijdragen aan een aangename en comfortabele scheerervaring. 

 

Muhle producten kopen?

Ben jij enthousiast geworden over Muhle? Muhle is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer weten over scheren? Lees ook:

- Scheren zonder irritatie, maak kennis met de safety razor!

- Scheren en zelfbruiner

- Wat te doen tegen scheer irritatie?

- Hoe verzorg je je huid voor, tijdens en na het scheren?