Derby 

Derby scheermesjes zijn al tientallen jaren een synoniem voor kwaliteit en precisie in scheren. Met een rijke geschiedenis en een sterke reputatie onder scheerliefhebbers, bieden Derby scheermesjes de perfecte mix van traditie en innovatie voor een gladde en comfortabele scheerervaring. 

Wat is de geschiedenis van de Derby scheermesjes?

Derby scheermesjes hebben een rijke geschiedenis die teruggaat tot de vroege 20e eeuw. Het bedrijf dat deze scheermesjes produceert, Derby Razor Blades, is opgericht in 1940 in Turkije en heeft sindsdien een reputatie opgebouwd voor hoogwaardige scheermesjes. Gedurende hun lange geschiedenis hebben ze innovaties doorgevoerd om te voldoen aan de veranderende behoeften van hun klanten en de evolutie van scheertechnologie.

 

Voor welk scheermes zijn de derby scheermesjes geschikt?

Je kunt de derby scheermesjes gebruiken voor de safety razor. Een safety razor vrouwen is een type scheermes dat speciaal is ontworpen om te zorgen voor een gladde scheerbeurt met minder kans op snijwonden of huidirritatie. Het ontwerp van de safety razor omvat een handvat en een verwisselbaar scheermesje, dat wordt beschermd door een metalen veiligheidsbalk om te voorkomen dat het scheermesje diep in de huid snijdt. Safety razor vrouwen zijn erg populair omdat ze een effectievere en duurzamere optie bieden in vergelijking met wegwerpscheermessen. Een safety razor vrouwen zorgt voor een gladde scheerbeurt, zelfs op gevoelige plekken zoals de oksels en benen. 

Gebruik voor een optimale scheerbeurt een scheerolie, scheergel of scheercrème. En voor een goede nabehandeling gebruik je een aftershave vrouwen na het scheren.

 

Wat zijn de voordelen van double edge scheermesjes?

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van double edge scheermesjes zoals die van Derby:

  • Kostenbesparing: De scheermesjes zijn over het algemeen voordeliger dan de moderne wegwerpscheermessen of cartridges. Een enkel scheermesje kan langer meegaan, wat op de lange termijn geld bespaart.
  • Minder irritatie: De scheermesjes zorgen voor een gelijkmatige scheerbeurt en verminderen het risico op huidirritatie en ingegroeide haartjes in vergelijking met sommige moderne alternatieven.
  • Duurzaamheid: De double edge scheermesjes vrouwen zijn gemaakt van duurzame materialen en gaan lang mee. Dit draagt bij aan een verminderde impact op het milieu.
  • Nauwkeurigheid: Double edge scheermes biedt meer controle en precisie tijdens het scheren, wat handig is bij het bijwerken van bijvoorbeeld de bikinilijn.

 

Hoe vaak mag je een scheermesje gebruiken?

Hoe vaak je een scheermes gebruikt, hangt af van een aantal factoren. De dikte van je haar, hoe vaak je scheert en de zorg die je besteedt aan het onderhouden van het mesje. Over het algemeen hebben de double edge scheermesjes vrouwen een langere levensduur. Je kunt er zo'n 5/6 scheerbeurten mee doen, daarbij is het belangrijk om het mesje na gebruik goed af te spoelen en te drogen. 

Inspecteer je scheermes regelmatig, als een scheermesje tekenen van roest, beschadiging of bot worden vertoont, wordt het tijd om het scheermesje te vervangen om irritatie en verwondingen te voorkomen. 

 

Derby Premium Double Edge Blades (100 st)

De Derby Premium Double Edge Blades (100 st) zijn scherpe mesjes met een scherpte van 4 uit de 5. De mesjes zijn per 5 verpakt in paraffinepapier, waardoor ze veilig te gebruiken zijn. De mesjes zijn zeer dun en gemaakt van het beste Zweedse Staal. De mesjes zijn gecoat om de scherpte te behouden en om voor een soepele scheerbeurt te zorgen. Wil je de scheermesjes vrouwen eerst even proberen? Kies dan voor de Derby Premium Double Edge Blades (5 st).

 

Derby scheermesjes kopen?

Ben jij enthousiast geworden over de Derby scheermesjes? De scheermesjes zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.

 

Meer weten over scheren? Lees ook:

- Scheren zonder irritatie, maak kennis met de safety razor!

- Scheren en zelfbruiner

- Wat te doen tegen scheer irritatie?

- Hoe verzorg je je huid voor, tijdens en na het scheren?