Body sculpting

Ik ben en innovatieve hulpmidden die ontworpen is om je lichaam te vormen en te versterken. Ik help mensen om hun gewenste lichaamsvorm te bereiken en hun zelfvertrouwen te vergroten. 

Body Cups
Bellabaci
€42,00
Body Strategist D-Age Cream
€76,50
Body Strategist Thermo Cream
€75,00
Ultrasonic slimming gel
€27,80
Body Strategist Cream Gel
€66,50
Panyco Lotion
Xenymphus
€50,40
-30%
Defi Vergetures
€52,80
€36,96
Firming Body Cream
€44,10
Body Strategist Tone Shot
€42,00
Frigimince Spray
€39,70
Multi-Cellulites Minceur
€50,05
Body Strategist Attack Serum
€64,50
Pure Minceur Rapide
€58,30
Gel d'Essences Defatigantes
€36,30
Mirific Buste
Mary Cohr
€47,30
Pagina 1 van 2

Is body sculpting wel iets voor jou?


Body sculpting is De trend van tegenwoordig. Vele vrouwen maar ook mannen die aangeven niet comfortabel en lekker te zitten in hun huidige vel, gaan ertoe over om wat schoonheidsaanpassingen te plegen. Daarbij wordt een vernieuwde man of vrouw geboren die zich heerlijk en comfortabel in zijn of haar vernieuwde lichaam voelt; eentje die doelbewust en zelfverzekerd de brede wereld in gaat en er trots tegenover staat. De vraag is echter: Wat is body sculpting nou precies? Middels injecties en of koude -of warmte energie worden vetcellen op plaatsen waar die niet gewild zijn vernietigd. Dit gebeurt zonder chirurgisch in te grijpen en is daarom voor velen een waar ideaal.

De verschillende vormen van body sculpting


Het sculpten van je lichaam kan op verschillende manieren worden toegepast. Cryolipolese of coolsulpting bijvoorbeeld, is de methode waarbij door middel van vriestechnologie de vetcellen worden aangevallen. Door het vriezen gaan de cellen kapot, waardoor die naar gelang van tijd door het lichaam worden opgeruimd. Bij deze methode worden er geen naalden of anesthesie toegepast. Ook is er na de procedure zeer weinig uitvaltijd. CoolSculpting bestaat al geruime tijd en werd in 2010 door de FDA goedgekeurd. In tegenstelling tot andere contourmethoden heeft CoolSculpting op dit moment een lange staat van dienst. Een nadeel is echter dat deze behandeling het langst duurt, gemiddeld een uur per sessie.

De tweede methode is de methode van radiofrequentie waardoor ultrazone klanktechnologie wordt toegepast om de cellulitis en vetcellen af te breken. Deze techniek wordt radiofrequentie lipolyse genoemd. Denk daarbij aan de Vela Shape technologie, een vrij milde behandeling die weinig tot geen ongemakken met zich meebrengt. Injectielipolyse is de derde methode waarbij deoxycholzuur in het lichaam wordt geïnjecteerd om vetcellen te vernietigen. deoxycholzuur is een stof die door het lichaam wordt aangemaakt en de potentie heeft om vetcellen op te nemen en te doden.

Ben je geinteresseerd om meer te weten over cellulite, lees onze blog: Cellulite, wat is het en hoe kom je er vanaf!

Hoe wordt body sculpting toegepast?


CoolSculpting wordt onder andere toegepast om vetcellen te vernietigen rond de buik, de dijen, de flanken, de armen, beha en rugvet, onder de billen en de dubbele kin. Doorgaans duurt een behandeling rond de 30-60 minuten. Echter, zijn er meestal meerdere behandelingen nodig om het gewenste resultaat te bereiken. Hierdoor zal de klant naar de kliniek terug moeten keren voor vervolg behandelingen om een bevredigend resultaat te krijgen. Voor wat de radiofrequentie behandelingen betreft, wordt meestal de buik ende flanken aangepakt. De behandeling duren doorgaans dertig minuten waarna men weer aan de slag kan. Ook hier zijn meerdere behandelingen nodig om het beste resultaat te bereiken.

Injectielipolyse wordt voornamelijk gebruikt op plekken zoals onder de kin. De behandeling duurt ongeveer dertig minuten. Echter, er zullen door de injectie wat zwelling en wat blauwe plekken ontstaan die immers binnen enkele dagen terug zal dringen. Desondanks is de klant instaat vrijwel direct na de behandeling van start te gaan met de dagelijkse activiteiten zoals naar het werk gaan. Ook hier wordt aangeraden om meerdere behandelingen te doen voor het verkrijgen van een bevredigend resultaat.