Body sculpting

Ontdek onze innovatieve benadering van lichaamsverfraaiing met onze exclusieve body sculpting behandelingen. Onze deskundige professionals combineren geavanceerde technologieën en gepersonaliseerde zorg om jou te helpen het lichaam van je dromen te bereiken.

Body Cups
Bellabaci
€42,00
Body Strategist Thermo Cream
€77,50
Firming Body Cream
€44,10
Frigimince Spray
€55,50
Panyco Lotion
Xenymphus
€50,40
Pure Minceur Rapide
€67,75
Body Strategist D-Age Cream
€79,00
Ultrasonic slimming gel
€27,80
Body Strategist Tone Shot
€43,50
Body Age Firming
€61,50
Body Strategist Attack Serum
€67,00
Body Strategist Cream Gel
€69,00
-23%
Gel d'Essences Defatigantes
€36,30
€27,85
Body Strategist Thermal Mud
€71,50
Body Strategist Caffeine Shot
€43,50
Body Active Booster
€49,75
Pagina 1 van 2

Wat is body sculpting?

Body sculpting, ook wel bekend als bodycontour, is een niet-invasieve of minimaal invasieve procedure die gericht is op het vormgeven en definiëren van verschillende delen van het lichaam. Deze geavanceerde technieken zijn ontworpen om overtollig vet te verminderen, de huid te verstevigen en de contouren te verbeteren, waardoor een gestroomlijnde en meer gedefinieerde lichaamsbouw ontstaat. Of je nu worstelt met hardnekkige vetophopingen, losse huid na gewichtsverlies of gewoon op zoek bent naar een extra boost om je zelfvertrouwen te vergroten, body sculpting biedt op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke behoeften.

 

Voordelen van body sculpting

Vetvermindering

Body sculpting behandelingen richten zich op het gericht afbreken en elimineren van vetcellen, waardoor je een slanker en meer gedefinieerd uiterlijk krijgt.

Huidversteviging

Naast vetvermindering helpen veel body sculpting procedures ook bij het stimuleren van collageenproductie en het verbeteren van de elasticiteit van de huid, wat resulteert in een strakkere en stevigere huid.

Gerichte resultaten

Met body sculpting kun je specifieke probleemgebieden aanpakken, zoals buik, dijen, billen, armen en meer, waardoor je een gepersonaliseerde benadering krijgt die past bij jouw esthetische doelen.

Minimale downtime

Veel body sculpting behandelingen zijn niet-invasief of hebben een korte hersteltijd, waardoor je snel weer kunt terugkeren naar je dagelijkse activiteiten zonder langdurige onderbrekingen.

Langdurige resultaten

Door gezonde levensstijlgewoonten te combineren met regelmatige onderhoudsbehandelingen, kunnen de resultaten van body sculpting langdurig zijn, waardoor je een blijvend zelfvertrouwen en tevredenheid met je lichaamsbeeld krijgt.

 

Onze bestsellers

Medex Body Massage roller Cellulites

De Massageroller stimuleert de doorbloeding van de lichaamshuid en is geschikt ter ondersteuning van de Cellulitis behandeling en om de lichaamshuid egaler, meer doorbloeding te krijgen.

Bellabaci Body Cups

Deze cups zijn de ideale oplossing voor iedereen die last heeft van o.a. pijnlijke en gespannen spieren, gewrichtspijn. De Body Cups verstevigen de huid, waardoor striae en cellulitis ook aangepakt worden.

Xenymphus Panyco Lotion

Dit is een verstevigende lotion voor de huid en heeft een anti cellulite werking. Deze lotion bevordert de doorbloeding van de huid, waardoor afvalstoffen sneller kunnen worden afgevoerd. De huid zal na gebruik van deze lotion steviger aanvoelen en minder snel slap worden.

 

Body sculpting kopen?

Een body sculpting kopen doe je eenvoudig bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.