Getinte zonnebrand

Ik combineer de kracht van zonbescherming met de subtiliteit van make-up. Ik bescherm je huid tegen UV-stralen en met een vleugje kleur camoufleer ik je huidimperfecties. 

Wat is getinte zonnebrand?

Getinte zonnebrand is een zonnebrand dat zowel de huid beschermt tegen schadelijke UV-stralen als een kleurcorrigerend effect heeft. Het werkt als een gewone zonnebrandcreme door de huid te beschermen tegen zonneschade, maar bevat ook kleurpigmenten die helpen bij het egaliseren van de huidskleur en het camoufleren van vlekken of oneffenheden. Getinte zonnebrand kan worden gebruikt als een alternatief voor make-up of als aanvulling op uw dagelijkse schoonheidsroutine.

 

Welke soorten getinte zonnebrand zijn er?

Er zijn verschillende soorten getinte zonnebrandcrèmes op de markt, variërend in SPF-waarde, huidtype, kleurtint en ingrediënten. Ze zijn te verkrijgen als zonnebrand stick, zonnebrand poeder of zonnebrandcrème

 

Beste getinte zonnebrand

Wij hebben onze 3 favoriete beste getinte zonnebrand voor het gezicht voor jou op een rijtje gezet:

Salt & Stone SPF 50 Tinted Sunscreen Stick

De Salt & Stone SPF 50 Tinted Sunscreen Stick is een zonnebrand stick met factor 50 en heeft een natuurlijke teint. De zonnebrand stick bestaat volledig uit organische ingrediënten. Het beschermt de huid tegen UV straling en heeft een hydraterende en voedende werking.

Brush on Block Touch Of Tan - Tinted Mineral Sunscreen SPF 30

De Brush on Block Touch Of Tan - Tinted Mineral Sunscreen SPF 30 is een zonnebrand in poedervorm met factor 30 en een vleugje kleur. Het is hét alternatief voor normale plakkende, witte resten achterlatende zonnebrandcrèmes en kan zowel onder als over de make-up worden aangebracht.

Ultrasun Face Tinted SPF50+ Honey

De Ultrasun Face Tinted SPF50+ Honey is een getinte zonnebrand voor het gezicht. Deze zonnebrand biedt een brede bescherming tegen zonneschade en infraroodstralen zonder daarbij de poriën te verstoppen. Het vochtgehalte wordt geoptimaliseerd en tekenen van huidveroudering door zonneschade worden geminimaliseerd.

 

Getinte zonnebrand kopen?

Getinte zonnebrand is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via  of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.