Tanning drops

Je kunt mij toevoegen aan jouw eigen dagcrème of nachtcrème, voor een mooie subtiele, maar ook heerlijk zomerse look!

Wat zijn tanning drops?

Tanning drops zijn innovatieve beautyproducten die ontworpen zijn om je huid een natuurlijke, zongebruinde gloed te geven zonder blootstelling aan schadelijke UV-stralen. Deze druppels zijn geformuleerd met speciale ingrediënten die reageren met de aminozuren in de bovenste laag van je huid, waardoor een geleidelijke en natuurlijk ogende bruine kleur ontstaat.

Hoelang blijft het zitten?

Een van de grote voordelen van tanning drops is de langdurige kleur die ze bieden. In tegenstelling tot traditionele zelfbruiners, die na enkele dagen vervagen, blijft de tint van tanning drops meestal langer behouden. Gemiddeld blijft de kleur tussen de 5 en 10 dagen zitten, afhankelijk van factoren zoals huidtype, voorbereiding van de huid en de juiste nazorg.

Hoe snel werken tanning drops?

Tanning drops staan bekend om hun snelle resultaten. Vaak kun je al binnen enkele uren na het aanbrengen een subtiele verandering in je huidskleur opmerken. De intensiteit van de kleur ontwikkelt zich echter geleidelijk over een periode van 24 tot 48 uur. Dit betekent dat je de diepte van de bruine teint kunt aanpassen door de hoeveelheid druppels die je gebruikt of door de frequentie van toepassing aan te passen.

Hoe gebruik je het?

Het gebruik van tanning drops is eenvoudig en effectief. Hier zijn de stappen die je kunt volgen:

  1. Exfoliëren: Begin met het exfoliëren van je huid om dode huidcellen te verwijderen. Dit zorgt voor een gelijkmatige teint.

  2. Hydrateren: Breng een lichte moisturizer aan op droge gebieden zoals ellebogen, knieën en enkels om te voorkomen dat de tanning drops zich ophopen op deze plekken.

  3. Mengen: Voeg 4-12 druppels tanning drops toe aan je favoriete gezichtscrème, dagcrème of nachtcrème. Het aantal druppels bepaalt de intensiteit van de teint.

  4. Aanbrengen: Verdeel het mengsel gelijkmatig over de huid, vermijd haarlijnen en wenkbrauwen. Was je handen na het aanbrengen om ongewenste verkleuring van je handpalmen te voorkomen.

  5. Wachten: Geef de tanning drops de tijd om in te trekken en te ontwikkelen. Vermijd contact met water gedurende de aanbevolen tijd (meestal 4-8 uur) om de beste resultaten te behalen.

Door deze eenvoudige stappen te volgen, kun je genieten van een prachtige, natuurlijke bruine kleur zonder blootstelling aan schadelijke UV-stralen. Tanning drops bieden een handige en veilige manier om het hele jaar door een gezonde gloed te behouden.


Tanning drops kopen?

Ben jij enthousiast geworden? Tanning drops koop je eenvoudig bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005.