Heat protection

Ontdek onze uitgebreide collectie heat protection producten die speciaal zijn ontworpen om jouw haar te beschermen tegen de schadelijke effecten van warmtestyling. Of je nu kiest voor een lichte spray, een voedende crème of een beschermende olie, wij hebben alles wat je nodig hebt om je lokken stralend en gezond te houden.

-10%
Mighty Rice Blow Dry Booster
€51,50
€46,35
-10%
Straight Baobab Stylixer
€53,50
€48,15
-10%
Glam Former Plumping Foam
€37,50
€33,75

Wat is heat protection?

Heat protection verwijst naar haarverzorgingsproducten die speciaal zijn ontworpen om het haar te beschermen tegen de schadelijke effecten van hitte tijdens haarstyling. Hitte kan het haar verzwakken, uitdrogen en zelfs leiden tot gespleten haarpunten. Heat protection producten creëren een beschermende barrière tussen het haar en de warmtebron, waardoor de negatieve impact aanzienlijk wordt verminderd.

Onze selectie heat protection producten omvat sprays, serums en crèmes die gemakkelijk aan te brengen zijn en een lichtgewicht textuur hebben, zodat ze het haar niet verzwaren.

 

Voordelen van heat protection

Voorkomt schade

Heat protection vormt een schild dat voorkomt dat de hitte direct het haar binnendringt, waardoor schade zoals breuk, uitdroging en gespleten punten wordt geminimaliseerd.

Behoudt hydratatie

De speciale formules bevatten vaak hydraterende ingrediënten die helpen bij het behouden van de natuurlijke vochtbalans van het haar, zelfs onder invloed van warmtestyling.

Verbetert de glans

Door bescherming te bieden tegen hitte, behouden de producten de glans en gezonde uitstraling van het haar, waardoor het er stralend en verzorgd uitziet.

Verlengt de levensduur van styling

Heat protection zorgt ervoor dat je de gewenste stijl langer kunt behouden, waardoor je haar er de hele dag fris en gestyled uitziet.

Geschikt voor alle haartypes

Of je nu krullend, steil, fijn of dik haar hebt, onze heat protection producten zijn geschikt voor alle haartypes en texturen.

 

Wat zijn onze bestsellers?

Oolaboo Straight Baobab Stylixer

Een lichtgewichte styling balm ontworpen om krullend, kroezend en pluizend haar steil en glad te maken. Behoudt de vochtbalans in het haar, beschermt tegen de hitte van styling apparaten en structureert de haren met een werkbaar schild.

Oolaboo Super Foodies Helpful Building Mist

Een setting spray en lichte conditioner dat het haar omhult en verzorgt, voor meer stevigheid en een natuurlijke glans. Helpt het haar te beschermen tegen hitte. 

 

Heat protection kopen?

Heat protection is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.