Handverzorgingsset

Onze handen zijn dagelijks blootgesteld aan allerlei invloeden, van koud weer tot frequente blootstelling aan water en chemicaliën. Daarom verdienen ze speciale aandacht en verzorging. Laat je handen stralen en voelen zijdezacht met ons assortiment hoogwaardige handverzorgingssets.

Giving Hands On
Grown Alchemist
€45,00
Hand Gift Set - Objets d'Amsterdam
€39,50
Hand Gift Set Voyage Vétiver
€39,50
Purify & Protect Twinset
€52,00
Soothe & Restore Twinset
€52,00

Wat is handverzorging?

Handverzorging omvat een reeks van specifieke producten en routines die gericht zijn op het hydrateren, voeden en beschermen van de huid van de handen. Deze producten zijn ontworpen om de huid te verzachten, ruwheid te verminderen, de hydratatie te verbeteren en de jeugdige uitstraling te behouden. Door regelmatig aandacht te besteden aan handverzorging, kun je droogheid, kloofjes, en andere tekenen van beschadiging verminderen, waardoor je handen er gezond en verzorgd uitzien.

 

Voordelen van handverzorging

Hydratatie

Handverzorgingsproducten hydrateren de huid intensief, waardoor droogheid wordt verminderd en de soepelheid wordt hersteld.

Voeding

Verrijkt met voedende ingrediënten zoals vitamines en oliën, voeden handverzorgingsproducten de huid diep, waardoor deze er gezond en stralend uitziet.

Bescherming

Beschermende handcrèmes vormen een barrière tegen externe agressors zoals koude temperaturen en chemicaliën, waardoor de huid wordt beschermd tegen beschadiging.

Verjonging

Door regelmatig gebruik van handverzorgingsproducten wordt de huid vernieuwd en verjongd, waardoor tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes en rimpels worden verminderd.

Zelfvertrouwen

Verzorgde handen geven een gevoel van zelfvertrouwen en welzijn, waardoor je met trots je handen kunt tonen.

 

Onze bestsellers

Marie-Stella-Maris Hand Gift Set Voyage Vétiver

Deze hand gift set van Marie-Stella-Maris bestaat uit een handzeep en een handlotion. Het is een complete hand care routine.

Grown Alchemist Giving Hands On

Deze handverzorgingsset met een handzeep en een handcrème is verpakt in een mooie gift set. De producten zorgen voor gereinigde, gekalmeerde en zachte handen.

 

Handverzorgingsset kopen?

Handverzorgingsset is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.