Scheergel voor vrouwen

Ik verminder beschadigingen zoals wondjes en irritaties aan je huid tijdens het scheren. Je brengt een dun laagje van mij aan op je huid. 

Shaving Gel
Grown Alchemist
€31,00
Specialist Retarding Gel
€40,00

Waarom gebruik je een scheergel voor vrouwen?

Een scheergel voor vrouwen vermindert beschadigingen zoals wondjes en irritaties aan de huid tijdens het scheren. Bij het scheren ontstaan er kleine beschadigingen op de huid, met een scheergel vrouwen breng je een dun laagje over de huid aan waardoor je huid beschermt wordt en het scheermes makkelijker over je huid glijdt. Ook zorgt een scheergel vrouwen ervoor dat de huid langer glad blijft na het scheren, dat de huid gehydrateerd en verzorgd wordt en dat de huid fris aanvoelt. Bij een gevoelige huid kun je een scheergel vrouwen gevoelige huid gebruiken.

Lees ook eens onze blog Scheren zonder irritatie, maak kennis met de safety razor!

 

Scheergel vrouwen

Een scheergel voor vrouwen of een scheerolie dames is ook een goede uitkomst voor mensen met een vette huid, omdat het de huid ook meteen verzorgt. Een scheergel lijkt veel op een scheerschuim, alleen heeft scheergel een dikkere structuur dat ervoor zorgt dat de huid goed beschermt wordt. Scheergel gaat schuimen zodra het in contact komt met water en de huid. 

 

Scheerschuim vrouwen

Een scheerschuim is makkelijk in gebruik. Het schuim hoeft niet opgeklopt te worden en kan rechtstreeks op de huid aangebracht worden. De schuim zorgt ervoor dat het scheermes makkelijk over de huid heen glijdt, wat wondjes en irritaties voorkomt. Scheerschuim is dus vooral handig als je weinig tijd hebt en ook kent scheerschuim veel soorten, voor elk huidtype. 

 

Scheercrème vrouwen

Een scheercrème vrouwen kan makkelijk aangebracht worden met de vingers. Het is ideaal voor beginners, want een scheercrème zorgt voor een een beschermlaag waardoor je minder snel huid mee zult nemen tijdens het scheren. Nog een voordeel van een scheercrème is dat het product relatief langer meegaan, omdat je er maar een klein beetje van nodig bent.

 

Hoe moet je scheergel voor vrouwen gebruiken?

Een scheergel is eenvoudig in gebruik. Er kan een beetje product aangebracht worden op de te scheren huid, masseer het met cirkelvormige bewegingen in de huid totdat het schuimt. Vervolgens kun je de ongewenste haren wegscheren met een Safety Razor vrouwen. Spoel na het scheren het overtollige product van de huid. Zorg dat je de scheermesjes vrouw van de Safety Razor regelmatig verwisselt voor een gladder resultaat.

Het is voor de verzorging van je huid belangrijk dat je naast een scheergel óók een product gebruikt voor na het scheren. Hier kun je een aftershave voor vrouwen voor gebruiken. Een aftershave zorgt er voor dat de geschoren huid goed verzorgt en gehydrateerd wordt en het voorkomt irritatie als ingegroeide haartjes, bultjes en roodheid.

Lees meer over het verzorgen van de huid met scheren in onze blog Hoe verzorg je je huid voor, tijdens en na het scheren?

 

Kun je scheergel voor je bikinilijn gebruiken?

Een scheergel vrouwen bikinilijn gebruiken is een goed idee, omdat een scheergel vrouwen bikinilijn er voor zorgt dat het mesje de haren soepel kan verwijderen. Neem vooraf een warme douche of een warm bad, zodat je poriën open gaan staan en de haartjes weker zijn. Dit maakt het scheren makkelijker en zorgt voor een gladder eindresultaat. Daarnaast kun je het best een ongeparfumeerde scheergel vrouwen bikinilijn gebruiken om irritaties te voorkomen. Ook is het belangrijk om een schone scheermes te gebruiken, omdat de eventueel achterblijvende haartjes kunnen schuren langs je huid, dus spoel het scheermes altijd goed af na een scheerbeurt. Bij een gevoelige huid kun je voor de bikinilijn een scheergel vrouwen gevoelige huid gebruiken.

 

Scheergel vrouwen kopen?

De beste scheergel vrouwen is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt de beste scheergel vrouwen de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.