Retourneren

 

Jij wilt jouw bestelling graag retourneren. Dat kan door gebruik te maken van het retourportaal maar onder bepaalde voorwaarden:

  • Binnen 14 kalenderdagen na ontvangst van jouw bestelling;
  • Het producten/de producten zijn ongebruikt, in originele productverpakking ;
  • Seal of cellofaan van het product zijn intact;
  • Jij draagt het risico van de verzending in het geval deze zoek raakt (bewaar daarom altijd de track & trace gegevens van jouw pakketje);
  • Betreft het een productiefout of hebben wij het verkeerde product geleverd, dan nemen wij uiteraard de retourkosten voor onze rekening en zorgen we voor een goede afhandeling;
  • Heb je een cadeautje gekregen bij je bestelling? Houd er dan rekening mee dat deze ook retour gestuurd moet worden, wanneer je door het retourneren niet meer aan de minimale orderwaarde voldoet die aan het cadeautje verbonden is. 
  • Indien je gebruik hebt gemaakt van een actie of actieproducten dient de minimale bestelwaarde in stand te blijven na het retourneren van artikelen. 

Binnen 14 dagen, je geld terug

Het volledige aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) wordt zo snel mogelijk terugbetaald. Uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling. Maar alleen als de producten ongebruikt zijn en aan bovenstaande voorwaarden voldoen. 

Dus bekijk het product gerust zoals je in de winkel zou doen. Voorbeeld: haal de crème uit de verpakking, alleen als deze niet gesealed is, en bekijk hem van alle kanten, maar ga de crème niet gebruiken. Heb je het product toch gebruikt? Dan kunnen wij deze niet meer als nieuw verkopen en kunnen we deze niet als retour accepteren. Om hygiënische redenen kunnen cosmeticaproducten die gebruikt zijn of waarvan de verzegeling is verbroken, niet geretourneerd worden.

 

Meld je retour aan

Het aanmelden van jouw retour doe je in ons retourportaal. Via jouw ordernummer (voorbeeld: ORD123456) en e-mailadres haal je jouw ordergegevens op en kun je kiezen welke producten je retour wil sturen. Daarna kun je een verzendmethode kiezen en het verzendlabel afrekenen. Bij een reguliere retour worden er verzendkosten in rekening gebracht, maar kun je wel gebruik maken van onze goedkopere verzendtarieven.

 

Contact

Heb je overige vragen of opmerkingen? Ons service team staat voor jou klaar op werkdagen van 08.30u tot 12.30u en van 13.00u tot 17.00u. Je kunt contact opnemen via de telefoon: +3185-0607005 of mail naar [email protected]