Blush

Beauty Box Maxi
€14,80
Compactblusher 46
€6,75
Compactblusher 37N
€6,75
Compactblusher 18
€6,75
Compactblusher 49
€6,75
-40%
ColorMe - Orchid
Susan Posnick
€42,50
€25,50
Compactblusher 36
€6,75
-30%
Compactblusher 19
€6,75
€4,73
Compactblusher 02
€6,75
Waaierpenseel, vegan nr. 9
€11,30

Wat is een blush?

Blush, ook wel bekend als blos of rouge, is een make-up product dat wordt gebruikt om een gezonde, roze blos op de wangen te creëren. Het is een veelzijdig product dat kan variëren in formulering, textuur en tinten, waardoor het geschikt is voor verschillende huidtypen en gewenste looks.

 

De voordelen van blush

Gezonde uitstraling 

Blush voegt een gezonde gloed toe aan je teint, waardoor je er fris en levendig uitziet.

Accentueert jukbeenderen 

Door de kleur op de juiste plek aan te brengen, kun je je jukbeenderen prachtig benadrukken en je gezichtscontouren versterken.

Verfrist de huid 

Blush kan vermoeidheid maskeren en je huid een verfrissende uitstraling geven, zelfs op dagen dat je minder uitgeslapen bent.

Aanpassing van look 

Of je nu gaat voor een subtiele, dagelijkse blos of een gedurfde, glamoureuze look, blush is veelzijdig en past zich aan aan elke stijl.

 

Wat zijn de bestsellers?

Cent Pur Cent Contour Glamour Edition 1.0

Bronzer, blusher en highlighter in één palet.

Cent Pur Cent Loose Mineral Blush - Prune

Deze blush is gemaakt met de zuiverste mineralen, waardoor de pigmenten een gladde textuur hebben om zo die natuurlijke, stralende look te verkrijgen.

 

Blush kopen?

Een Blush is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.