Verzenden

Wij willen je graag zo snel en zorgvuldig mogelijk jouw bestelling bezorgen. Daarom werken wij samen met PostNL. Samen met PostNL kunnen wij jouw bestelling van maandag t/m zaterdag bezorgen en kunnen wij het zelfs bij jouw plaatselijke postkantoor of supermarkt laten bezorgen. Altijd volgens afspraak en op tijd!

Gratis verzending vanaf € 39,00! Bij bestellingen onder de € 39,00 vragen wij een kleine vergoeding van € 4,95.Bezorgschema:

Bestelling geplaatst opVoor 21.00 uurNa 21.00 uur
MaandagLevering op dinsdagLevering op woensdag
DinsdagLevering op woensdagLevering op donderdag
WoensdagLevering op donderdagLevering op vrijdag
DonderdagLevering op vrijdagLevering op zaterdag
VrijdagLevering op zaterdagLevering op dinsdag
ZaterdagLevering op dinsdagLevering op dinsdag
ZondagLevering op dinsdagLevering op dinsdag

* Wanneer de producten niet op voorraad zijn, kun je doorgaans 1-3 werkdagen bij de levertijd optellen.

 
Avond & (extra voeg) ochtend levering
Als extra bezorgoptie kun je ook kiezen voor een avondlevering bij jou thuis of een extra-vroeg levering bij een PostNL punt. Bij een avondlevering wordt de zending na 18.00 op een doordeweekse dag bij jou thuis bezorgd. Deze optie kost € 1,95 extra. € 6,90 bij bestellingen onder de € 39,00 en € 1,95 bij bestelling boven de € 39,00.
 
Overdag niet thuis? Kies dan Pakje Gemak!
Ben je overdag niet thuis om jouw bestelling in ontvangst te nemen of heb je gewoon geen zin om op de postbode te wachten? Wij bieden de oplossing met Pakje Gemak van PostNL. Je kiest heel eenvoudig bij het afrekenen van de bestelling een supermarkt of ander PostNL afhaalpunt bij jou in de omgeving. Jouw bestelling wordt daar bezorgd en je kunt het dezelfde werkdag afhalen op vertoon van je legitimatie.

Track & Trace:
Je ontvangt van elke bestelling die je bij ons plaatst een Track & Trace. Hiermee kun je jouw bestelling volgen en de verwachtte aflevertijd en datum bekijken. Deze informatie wordt verschaft door Post NL.

Niet thuis?
Wanneer je op het moment van bezorgen niet thuis bent, dan wordt het pakketje bij de buren afgeleverd of wordt deze naar een PostNL locatie gebracht. Wanneer het pakketje bij de buren wordt afgeleverd krijg je hiervan bericht in de brievenbus of op de PostNL app. Je kunt jouw bestelling dan de volgende dag afhalen. Heb je het pakketje na 10 dagen nog niet afgehaald? Dan wordt deze retour gestuurd naar ons en zullen wij hem als retour verwerken.