Base & Topcoat

Betreed de wereld van professionele nagelverzorging met onze uitgebreide collectie base- en topcoats. Of je nu op zoek bent naar een primer die de hechting verbetert of een topcoat die glans toevoegt, wij hebben de perfecte formule om je nagels te transformeren en te laten stralen.

-30%
Base / Topcoat
John van G
€8,10
€5,67
Gel Studio Top Coat
€11,50
Fast Dry Drops
€12,75

Wat is een basecoat?

Een basecoat is de onmisbare basis van elke nagellakapplicatie. Het is een transparante laag die direct op de natuurlijke nagel wordt aangebracht voordat je je favoriete nagellakkleur aanbrengt. De voordelen van het gebruik van een basecoat zijn veelzijdig. Ten eerste creëert het een beschermende barrière tussen je nagel en de kleurrijke pigmenten in de nagellak, waardoor verkleuring van de nagel wordt voorkomen. Daarnaast zorgt een basecoat ervoor dat de nagellak gelijkmatig hecht, waardoor de levensduur van je manicure wordt verlengd. Bovendien helpt het de nagels te versterken en te voorkomen dat ze broos worden.

 

Voordelen van een basecoat

Bescherming tegen verkleuring 

Voorkomt dat nagellakpigmenten in contact komen met de natuurlijke nagel, waardoor verkleuring wordt voorkomen.

Verlengt de levensduur van je manicure 

Zorgt voor een optimale hechting van de nagellak, waardoor je langer van je perfect gelakte nagels kunt genieten.

Versterkt de nagels 

Bevat vaak ingrediënten die helpen bij het versterken van de nagels, waardoor ze minder snel breken of splijten.

 

Wat is een topcoat?

Een topcoat is de finishing touch van elke nagellook. Deze transparante laag wordt aangebracht over je nagellak om de kleur te beschermen, glans toe te voegen en je manicure een professionele uitstraling te geven. Een topcoat fungeert als een sealer, waardoor de nagellak langer mooi blijft en slijtage wordt verminderd. Bovendien kan het de droogtijd van je nagellak verkorten en zorgt het voor een prachtige glans die je nagels laat stralen.

 

Voordelen van een topcoat

Beschermt tegen slijtage 

Voorkomt dat nagellak snel afbladdert of slijt, waardoor je manicure langer mooi blijft.

Versnelt de droogtijd

Helpt bij het sneller drogen van nagellak, waardoor je minder tijd hoeft te wachten tussen de lagen. Wij raden hierbij de Malu Wilz Fast Dry Drops aan. 

Voegt glans toe

Geeft je nagels een prachtige glans en een gepolijste uitstraling.

 

Base & topcoat kopen?

Base & topcoat zijn eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.