Peter Thomas Roth

De producten van Peter Thomas Roth passen zich aan op de individuele huidverzorgingsbehoeften. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes en het pakt alle huidproblemen aan met effectieve en krachtige ingrediënten.

-30%
Rose Stem Cell Bio-Repair Gel Mask
€52,90
€37,03
-30%
Vital-E​ Microbiome Moisture & Defense Cream
€79,95
€55,97
-30%
Anti-Aging Cleansing Gel
Peter Thomas Roth
€39,90
€27,93

Hoe is Peter Thomas Roth ontstaan?

Peter Thomas Roth is ontstaan in 1993. Peter Thomas Roth's passie voor gezichtsverzorging komt voort uit zijn zoektocht naar doeltreffende producten, omdat hij zijn eigen persoonlijke huidproblemen wilde behandelen. Zijn voornaamste huidprobleem was acne, maar na een tijdje ook anti-verouderingsproblemen. Uiteindelijk is de interesse van Peter Thomas Roth uitgegroeid tot een productlijn die zich aanpast op de individuele huidverzorgingsbehoeften. De producten zijn geschikt voor alle huidtypes en het pakt alle huidproblemen aan.

 

 

Wat is de visie van Peter Thomas Roth?

Peter Thomas Roth combineert effectieve en krachtige ingrediënten met geavanceerde technologie. Als productformuleerder leidt Peter alle onderzoeks- en ontwikkelingsinspanningen om vooruitstrevende en baanbrekende producten te leveren in zijn eigen laboratorium en productiefaciliteit. Hij zoekt overal naar de krachtigste ingrediënten om state of the art kwaliteit te leveren in effectieve concentraties. 

 

 

Welke Peter Thomas Roth producten zijn er?

Peter Thomas Roth heeft een mooi en uitgebreid assortiment voor de hele huidverzorging. Een goede Peter Thomas Roth creme, een Peter Thomas Roth peeling en een goede ooggel kan niet ontbreken in dit assortiment, hieronder een aantal van de producten uitgelicht:

 

Peter Thomas Roth FirmX Peeling Gel

Deze Peter Thomas Roth peeling verwijdert onzuiverheden en ontstopt poriën. De huid wordt jeugdiger, stralender en krijgt een steviger uiterlijk door deze peeling Peter Thomas Roth.

 

Peter Thomas Roth Vital-E Microbiome Moisture & Defense Cream

Deze Peter Thomas Roth creme helpt zichtbaar de huidbarrière te herstellen en te versterken. Er komt als het ware een onzichtbaar beschermend schild op de huid die helpt te beschermen en huidveroudering tegen gaat. Combineer de creme met een serum van Peter Thomas Roth voor het beste resultaat.

 

Peter Thomas Roth 24K Gold Mask Pure Luxury Lift & Firm

Dit masker is een luxe anti-verouderingsbehandeling. Het masker is doordrenkt met puur 24K goud en colloïdaal goud om de huid steviger te maken en te verbeteren. de huid zal er weer strakker uit gaan zien.

 

Peter Thomas Roth Water Drench Hyaluronic Cloud Cream Hydrating Moisturizer

Deze Peter Thomas Roth creme biedt tot 72 uur hydratatie en vult de huid met vocht. De huid krijgt een gezonder en gladder aanzien en fijne lijntjes en rimpels worden zichtbaar verminderd. Gebruik voor de creme een goede cleanser en een peeling Peter Thomas Roth voor het beste resultaat.

 

 

Peter Thomas Roth bestellen

Peter Thomas Roth is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.