Haar creme

Geef je haar de liefde die het verdient met onze uitgebreide collectie haarcrèmes. Van intensieve hydratatie tot beschermende styling, ontdek producten die bijdragen aan gezond, stralend haar.

Wat is haar creme?

Onze haarcrèmes zijn geformuleerd met de meest geavanceerde ingrediënten om een doeltreffende en verzorgende oplossing te bieden. Of je nu last hebt van droog en beschadigd haar, pluizigheid wilt temmen, of gewoon je lokken wilt versterken, onze haarcrèmes zijn ontworpen om aan al deze wensen te voldoen. Deze haarstylingsproducten zijn verrijkt met voedende oliën, vitaminen en hydraterende elementen, dringen onze haarcrèmes diep door in de haarschacht om de gezondheid van het haar van binnenuit te bevorderen.

 

Voordelen van haar creme

Diepe hydratatie

Onze haarcrèmes bieden intense hydratatie om droog en broos haar te herstellen. Ze werken diep door in de haarschacht om vocht vast te houden en een zijdezachte textuur te bevorderen.

Herstel van beschadigd haar

Met krachtige herstellende eigenschappen helpen onze haarcrèmes bij het verminderen van schade veroorzaakt door hitte, chemicaliën en omgevingsfactoren. Ze dragen bij aan het herstellen van de natuurlijke glans en veerkracht van het haar.

Pluizigheid temmen

Voor degenen die worstelen met pluizig haar, bieden onze haarcrèmes een gladmakende oplossing. Ze temmen onhandelbaar haar en zorgen voor een langdurige controle over pluizigheid.

Versterking en bescherming

Door het versterken van de haarschacht en het vormen van een beschermende laag, helpen onze haarcrèmes bij het voorkomen van verdere schade. Dit resulteert in sterker, gezonder haar dat beter bestand is tegen dagelijkse stressfactoren.

Stylinggemak

Naast de verzorgende voordelen bieden onze haarcrèmes ook stylinggemak. Ze verbeteren de handelbaarheid, maken kammen en stylen eenvoudiger en zorgen voor een langdurige glans.

 

Wat zijn onze bestsellers?

Oolaboo Curlicious Argan Curl Defining Cream

Een beschermende haarcrème om krullen meer definitie te geven, veerkrachtig te maken en kroezen te voorkomen.

Malin+Goetz Sage Styling Cream

Dit stylingproduct zorgt voor fixatie en voegt glans, veerkracht en textuur aan het haar toe.

 

Haar creme kopen?

Haar creme is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.