SPF 10

Ik voorkom dat schadelijke stralen de huid binnenkomen. En bescherm de huid tegen huidveroudering en pigmentvlekken. Er zijn genoeg redenen om een zonnebrand te gebruike, want iedereen wil een mooie, jongen en stralende huid toch?

Wat betekent factor 10?

Als je normaal gesproken na 10 minuten zou verbranden, zou je met factor 10 zonnebrand pas na 10 x 10 = 100 minuten verbranden. De voorwaarde is wel dat je je dan om de 2 uur insmeert met spf 10, ook altijd na het zwemmen, ondanks dat je een waterproof zonnebrandcreme gebruikt. 

De factor in een zonnebrand wordt ook wel SPF genoemd, dit betekend: Sun Protection Factor. Het is de beschermingsfactor die de huid beschermd tegen de schadelijke UVA en UVB stralen. De SPF geeft aan hoelang je beschermd in de zon kunt zitten voordat je huid verbrandt. Wel heeft het er mee te maken welke zonkracht er op dat moment is, en ook is het afhankelijk van je huidtype.


Wil je meer weten over het nut van een zonnebrandcrème? Lees dan onze blog Waarom is het gebruik van een zonnebrandcrème zo belangrijk?

 

 

Welke soorten zonnebrand SPF 10 zijn er?

Bij Care for Skin hebben wij factor 6 en factor 15 verkrijgbaar. SPF 10 zonnebrand behoort tot de zonnebrandcreme's met de laagste SPF bescherming en is daarmee geschikt voor de huid die niet snel verbrand of veel pigment heeft. Ondanks de lage spf 10 wordt de huid gewoon beschermd tegen schadelijke UV-stralen en voorkomt het pigmentvlekken en andere oneffenheden. Hieronder een aantal uitgelicht:


Bondi Sands Protect & Tan SPF 15

De Bondi Sands Protect & Tan SPF 15 is een zonneolie die een zelfbruiner bevat. Deze zonverzorging beschermt de huid goed tegen UVA en UVB stralen. De huid zal niet olieachtig aanvoelen, heeft een zomerse geur en zorgt voor een zachte huid met een bronzen gloed.

Thalgo SPF15 Age Defence Sun Lotion

De Thalgo SPF15 Age Defence Sun Lotion is een romige, fluwelige lotion met een ultralichte textuur. Het geeft donkere huidtinten of de reeds gebruinde huid optimale bescherming om veilig te zonnen.

Thalgo SPF15 Age Defence Sun Fluid

De Thalgo SPF15 Age Defence Sun Fluid is een lichtgewicht textuur om veilig te bruinen. De zonnebrand behoud de jeugdige uitstraling van de huid en zorgt voor een geleidelijke, gelijkmatige en langdurige kleur.

Thalgo SPF6 Satin Tanning Oil

De Thalgo SPF6 Satin Tanning Oil is zeer geschikt voor lichaam en haar. Een satijnzachte olie met een fluwelen textuur om haar en lichaam te beschermen en te voeden. Het ontwikkeld een intense, langdurige bruine kleur.

 

Heb je liever een hogere factor? We hebben ook zonnebrandcreme factor 30 of zonnebrandcreme factor 50. Deze factors zijn vooral goed geschikt als je een wat lichtere huidskleur hebt en/of snel verbrand. Zonnebrand zonder plastic, een ideale zonnebrand voor het behoud van de natuur en omwille je gezondheid. Dan een natuurlijke zonnebrand, 100% geschikt en veilig, ook voor de gevoelige huid, kinderen en zelfs voor baby's. Deze zonnebrand zonder troep is ook nog eens goed voor het milieu. 

 

 

Zonnebrand SPF 10 kopen?

Zonnebrandcreme SPF 10 is eenvoudig te bestellen bij Care for Skin. Bestel online voor 21:00 uur en je hebt je producten de volgende dag in huis.

Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.