Scheercrème voor vrouwen

 

Vitamin E Shaving Cream
€35,00
Organic Scheercreme
€13,90
White Moss Shave Foam
€18,95

Scheerproducten gebruiken voor een gladde en mooie huid

Scheerschuim, scheercreme of scheergel is eigenlijk onmisbaar in jouw badkamer. Met een scheerschuim, scheercreme of scheergel kun je gemakkelijker de haartjes op je huid wegscheren. Voor veel mensen is het vanzelfsprekend om gebruik te maken van scheerproducten, maar wat zijn nou de voordelen van het gebruik van dergelijke scheerproducten als scheerschuim, scheercreme of scheergel? 
 


Waarom gebruik je een scheerschuim, scheercrème of gel?

Scheerproducten verminderen het aanbrengen van beschadigingen aan de huid tijdens het scheren en hydrateren en verzorgen de huid. Bij het scheren ontstaan er hele kleine beschadigingen op je huid. Met een scheerproduct breng je een dunne film over je huid aan waardoor je huid beschermt wordt en het scheermes makkelijker over je huid glijdt. Naast minimale beschadiging aan de huid, zorgt dit er ook voor dat de huid langer glad blijft na het scheren en minder snel huidirritaties ontstaan. Zo hebben we scheerproducten die speciaal geschikt zijn voor de gevoelige huid, deze zorgen ervoor dat de huid gekalmeerd wordt en gehydrateerd aanvoelt, ook na het scheren.

 


Wat is het verschil tussen een scheercrème, scheergel en scheerschuim?

In ons assortiment hebben we onder andere scheercreme, scheergel en scheerschuim voor vrouwen. Maar wat is nu het verschil tussen deze producten? Het grootste verschil tussen deze producten is dat scheerschuim al meteen als schuim uit de verpakking komt. Bij scheercreme of scheergel wordt het product pas een schuim/creme wanneer je het aanbrengt op een natte huid. Het voordeel van gebruik van een scheercrème of scheergel is dat deze producten relatief langer meegaan, omdat je maar een klein beetje ervan nodig hebt.

 


Hoe gebruik je deze scheerproducten het beste in combinatie met een safety razor?

Met een safety razor boek je een optimaal glad en langdurig resultaat tijdens het scheren. Een safety razor is ideaal voor mensen met een gevoelige huid. Het is belangrijk om de huid te scheren wanneer deze vochtig is en het liefst na of tijdens een douche of bad. Dit zorgt ervoor dat de haartjes makkelijker te scheren zijn en er minder kans is op irritatie. Een safety razor gebruik je in combinatie met een scheerproduct om een optimaal resultaat te krijgen en zo lang mogelijk van je gladde huid te genieten.