Voedingssupplementen Detox

Cleanse & Revitalise Kit
€148,46

De producten van Laviesage zijn op basis van natuurlijke extracten, ze laten zich dan ook leiden door de natuur. De supplementen zijn voor cosmetische doeleinden, zoals anti-aging, huidverbetering, huidverjonging en het oplossen van huidproblemen. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Voedingssupplementen Detox

De Vitality lijn bestaat uit supplementen die effectief zorgen voor het goed functioneren van de stofwisseling (metabolisme), het immuunsysteem en het verhogen van de weerstand, het lichaam meer energie en herstellingsvermogen geven en gewrichten soepel houden etc. 

De Laviesage Cleanse & Revitalise Kit brengt je lichaam in 3 fasen binnen 11 dagen weer helemaal in balans. Het geeft het lichaam een complete reset, waardoor het daarna de bouwstoffen uit voeding weer eenvoudig, snel en doeltreffend kan opnemen.

De Laviesage Osteopolis activeert de natuurlijke botvernieuwing en ondersteunt de vorming van een optimale botstructuur.

Laviesage kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Laviesage snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.