Voedingssupplementen Skin Health

Skin Clear
Laviesage
€28,59
-14%
Skin Secure
Laviesage
€75,63
€64,95

De producten van Laviesage zijn op basis van natuurlijke extracten, ze laten zich dan ook leiden door de natuur. De supplementen zijn voor cosmetische doeleinden, zoals anti-aging, huidverbetering, huidverjonging en het oplossen van huidproblemen. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Voedingssupplementen Skin Health

De Skin Health lijn bestaat uit producten met essentiële nutriënten die een bijdrage leveren aan het gezond houden van de huid bij verschillende huidcondities met als resultaat een egale, mooie en gezonde huid.

De Laviesage Cleansing Cure & Mask reinigt de huid zeer diep. Zelfs make-up resten die diep in de huid zijn doorgedrongen worden verwijdert. Het masker heeft een fijne structuur.

De Laviesage Skin Clear heeft een ontstekingsremmende werking, ondersteunt de reinigende functie van de lever en versterkt de barrièrefunctie van de huid. 

De Laviesage Skin Defence draagt bij aan de celvernieuwing, ondersteunt het immuunsysteem en het herstellend vermogen van de huid.

De Laviesage Skin Secure brengt de omega vetbalans in het lichaam en in de verschillende huidlagen op orde. 

Laviesage kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Laviesage snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.