Voedingssupplementen Anti-Aging

Skin Balance
Laviesage
€47,95
Skin Base
Laviesage
€43,20
Skin Protect
Laviesage
€116,64
Vega Ωmega
Laviesage
€32,99

De producten van Laviesage zijn op basis van natuurlijke extracten, ze laten zich dan ook leiden door de natuur. De supplementen zijn voor cosmetische doeleinden zoals anti-aging, huidverbetering, huidverjonging en het oplossen van huidproblemen. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsel. Collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Voedingssupplementen Anti-aging

Laviesage heeft verschillende soorten supplementen voor anti-aging. Bijvoorbeeld de Laviesage Basic Anti-Aging Kit met drie soorten voedingssupplementen om de eerste tekenen van huidveroudering te bestrijden. Ze voeden en beschermen de huid en zo wordt de huid effectief verstevigd. 

De Laviesage EpidermOil zorgt voor het behoud van de normale structuur, elasticiteit en uiterlijk van de huid. Daarnaast beschermt het de huid tegen vochtverlies en remt het de huidveroudering.

De Laviesage Skin Balance zorgt ervoor dat de barrière van de huid weer wordt hersteld. De natuurlijke beschermlaag van de huid wordt ondersteund voor het behouden van een gezonde huid.

De Laviesage Skin Base versterkt het bindweefsel dat de huid met de spieren verbindt en houdt het bindweefsel in conditie. Daarnaast zorgt vitamine C voor de vorming van collageen wat de huid verstevigt.

De Laviesage Skin Hydrate is een formule die de hydratatie van de huid verbetert om hiermee de elasticiteit en zachtheid van de huid te behouden. De supplementen zijn ideaal voor de droge/vochtarme huid.

De Laviesage Skin Protect beschermt de huid tegen vervuiling van het dagelijkse milieu en zonlicht. Bevat krachtige antioxidanten en draagt bij tot een normale pigmentatie van de huid.

De Laviesage Skin Support brengt en houdt de rijpe huid in conditie. Het zorgt voor een gezonde huidstructuur en versterkt de huid.

De Laviesage Vega Omega is een plantaardig alternatief voor visolie, het is een zeer geschikt voor vegetariërs en veganisten. Het draagt bij tot de instandhouding van een normaal gezichtsvermogen en normale hersenfunctie.

Laviesage kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Laviesage snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.