Serum

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

De producten van Laviesage bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, verbeteren en voeden van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhouden en de aanmaak van nieuw bindweefsel, collageen en elastine en zorgen daarmee voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Serum

Laviesage heeft serums voor alle huidtypes. Het Laviesage Calm & Cool Serum is geschikt voor de gevoelige huid, de huid wordt gekalmeerd en verkoeld. De Laviesage Collagen Booster, Laviesage Face Lifting Serum en de Laviesage Firming Booster zijn perfect voor de rijpere huid, allemaal hebben ze een liftend effect en het doel om huidveroudering te verminderen en voorkomen. De Laviesage Energizing Skin Oil is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een gerevitaliseerde huid met meer elasticiteit. Voor de vermoeide en overbelaste huid is de Laviesage Vitamin Booster om de huid te ondersteunen en te stimuleren. Als laatst voor de vochtarme huid de Laviesage Hydra Booster om de huid intens te hydrateren en vochtverlies te voorkomen.

Laviesage kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Laviesage snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.