French Girl Lichaamsverzorging

-30%
Lumière Jasmin - Body Glow Oil
€41,95
€29,37
-30%
Lumière Rose - Body Glow Oil
€41,95
€29,37
-30%
Mint Bath Salts
French Girl
€21,95
€15,37
-30%
Mint Sea Polish
French Girl
€39,95
€27,97
-30%
Sea Polish Trio Pack
€54,95
€38,47

French Girl is voor iedereen die een betere wereld wil creëren. De producten bevatten biologische, duurzame en hoogwaardige ingrediënten. Milieueffecten, eerlijke handel en arbeidspraktijken maken allemaal deel uit van de schoonheidsvergelijking van French Girl.

French Girl creëert luxe producten voor dagelijkse verzorging, waarvoor er voortdurend onderzoek en inkoop van hoogwaardige ingrediënten nodig zijn die duurzaam zijn voor planeet, producenten en consumenten. 

De producten bestaan uit watervrije formuleringen en er is alleen gebruik gemaakt van botanische extracten (bijvoorbeeld Aloë Vera) en kruiden- en bloemendestillaten.

Geïnspireerd door de natuur en haar krachtige ingrediënten, bevorderen de producten van French Girl het gezond ouder worden. 

De geur en textuur van de producten geven een spa-achtige ervaring.

French Girl is volledig dierproefvrij. Er wordt geproduceerd bij French Girl en ook de benodigde grondstoffen worden niet op dieren getest.

 

French Girl Lichaamsverzorging

French Girl Lichaamsverzorging heeft verschillende producten voor de verzorging van het lichaam. Dit bestaat uit bad zout, verschillende oliën, scrubs en shimmer oliën.

De French Girl Sea Polish Trio Pack is een set van 3 verschillende smoothing treatments van French Girl. Deze Polish Treatments scrubben de huid op milde wijze en ontgiften en hydrateren de huid. Suiker zorgt voor een natuurlijke exfoliatie zonder het gebruik van plastic microkorrels.

De badzout, zoals de French Girl Rose Sea Soak Calming Bath Salts helpen pijnlijke spieren te kalmeren en de huid te verzachten. Daarnaast helpt het de geest van het lichaam te verlichten.

French Girl Lumière Jasmin Body Glow Oil is een luxe, hydraterende lichaamsolie. Het maakt de huid veerkrachtig en geeft intensieve hydratatie.

 

French Girl kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van French Girl snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de French Girl specialist online.