French Girl Make-up

-30%
Le Lip Tint - Ambre Noire
€17,95
€12,57
-30%
Le Lip Tint - Cerise
€17,95
€12,57
-30%
Le Lip Tint - Terre Rouge
€17,95
€12,57

French Girl is voor iedereen die een betere wereld wil creëren. De producten bevatten biologische, duurzame en hoogwaardige ingrediënten. Milieueffecten, eerlijke handel en arbeidspraktijken maken allemaal deel uit van de schoonheidsvergelijking van French Girl.

French Girl creëert luxe producten voor dagelijkse verzorging, waarvoor er voortdurend onderzoek en inkoop van hoogwaardige ingrediënten nodig zijn die duurzaam zijn voor planeet, producenten en consumenten. 

De producten bestaan uit watervrije formuleringen en er is alleen gebruik gemaakt van botanische extracten (bijvoorbeeld Aloë Vera) en kruiden- en bloemendestillaten.

Geïnspireerd door de natuur en haar krachtige ingrediënten, bevorderen de producten van French Girl het gezond ouder worden. 

De geur en textuur van de producten geven een spa-achtige ervaring.

French Girl is volledig dierproefvrij. Er wordt geproduceerd bij French Girl en ook de benodigde grondstoffen worden niet op dieren getest.

 

French Girl Make-up

French Girl Make-Up heeft verschillende producten, zoals de French Girl Le Lip Tint Ambre Rose en de French Girl Lumiere Caramel Shimmer Oil. De Lip Tint is een glanzende lippenbalsem die de lippen een zachte teint geeft en tegelijk de lippen verzacht en hydrateert. De French Girl Lumiere Caramel Shimmer Oil is een luxe, glinsterende droge olie voor het lichaam, gezicht en haar. Het geeft een subtiele shimmer aan je huid en gaat tevens huidveroudering tegen.

 

French Girl kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van French Girl snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de French Girl specialist online.