French Girl Gezichtsverzorging

-30%
Eau De Néroli - Néroli Floral Mist
€19,95
€13,97
-30%
Eau De Rose - Rose Floral Mist
€19,95
€13,97
-30%
Nectar De Néroli - Facial Oil Elixir
€49,95
€34,97
-30%
Néroli Eye Serum
€39,95
€27,97

French Girl is voor iedereen die een betere wereld wil creëren. De producten bevatten biologische, duurzame en hoogwaardige ingrediënten. Milieueffecten, eerlijke handel en arbeidspraktijken maken allemaal deel uit van de schoonheidsvergelijking van French Girl.

French Girl creëert luxe producten voor dagelijkse verzorging, waarvoor er voortdurend onderzoek en inkoop van hoogwaardige ingrediënten nodig zijn die duurzaam zijn voor planeet, producenten en consumenten. 

De producten bestaan uit watervrije formuleringen en er is alleen gebruik gemaakt van botanische extracten (bijvoorbeeld Aloë Vera) en kruiden- en bloemendestillaten.

Geïnspireerd door de natuur en haar krachtige ingrediënten, bevorderen de producten van French Girl het gezond ouder worden. 

De geur en textuur van de producten geven een spa-achtige ervaring.

French Girl is volledig dierproefvrij. Er wordt geproduceerd bij French Girl en ook de benodigde grondstoffen worden niet op dieren getest.

 

French Girl Gezichtsverzorging

French Girl Gezichtsverzorging heeft verschillende serums en oliën voor de verzorging van het gezicht.

Het French Girl Neroli Eye Serum is een populair product, het serum bevat biologische oliën die rijk zijn aan vetzuren en voedingsstoffen. Deze verstevigen en voeden de huid. 

De French Girl Nectar De Néroli Facial Oil Elixir is een gezichtsserum voor het gezicht welke een kalmerend effect heeft en tegelijkertijd de huid herstelt en hydrateert.

Daarnaast heeft French Girl ook de French Girl Eau De Néroli Néroli Floral Mist, dit is een verfrissende en hydraterende toner om de huid te verhelderen en te beschermen, het herstelt de natuurlijke PH van de huid.

Ook zijn er verschillende Shimmer Oils verkrijgbaar, zoals de French Girl Lumiere Caramel Shimmer Oil, dit is een luxe, glinsterende olie voor het lichaam, gezicht en het haar. Het hydrateert en geeft een subtiele glans.

 

French Girl kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van French Girl snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de French Girl specialist online.