-10%
Nr 7 | Top 10 Lichaam

Body Relax Pakket

€97,30
€87,50
4 op voorraad
Morgen in huis
Body Relax Pakket bevat verschillende producten van Medex; de Bath Oil Essential Complex, Body Milk, Creme de Douche, Douche Scrub, verpakt in mooie cadoverpakking met een GRATIS luxe handdoek. Lees meer...
  • Morgen in huis
  • Gratis verzending
  • Wij scoren een 9,4
  • Reuze keuze
The Feedback Company
959 beoordelingen
Klanten geven ons een 9,4/10

Omschrijving:

Bath Oil Essential Complex

De Medex Essential Complex Bath Oil is een heerlijk badolie welke baden tot een genot maakt.
Ook de lichaamshuid heeft behoefte aan een goede verzorging. Met deze badolie wordt uw huid gekalmeerd en wordt de vetbalans van de huid in balans gebracht. Deze emulsielaag helpt onze huid te beschermen gedurende onze dagelijkse bezigheden. De hydrofiele badolie blijft niet aan de badrand plakken en lost op in het water.

Medex Essential Complex Body Milk

De Medex Essential Complex Body Milk is een voedende bodymilk voor alle huidtypes. De Bodymilk houdt uw huid in optimale conditie en brengt de huid weer in balans. De bodymilk voelt niet vet aan en trekt direct in de huid. Voor de droge en/of rijpere huid kunt u de Medex Essnetial Regenerative Body Milk gebruiken.

Creme de Douche

De Medex Creme de Douche is een douchecrème die zowel een reinigende als een beschermende werking heeft. Deze Douchecrème helpt de huid bij het in stand houden van de natuurlijke emulsielaag door de vetbalans van de huid in stand te houden. De essentiële olie Geranium reinigt de huid en beschermt deze tegen invloeden van buitenaf. Kortom een heerlijk geurende en beschermde douchecrème voor de reiniging van de huid.

Douche Scrub

De Medex Douche Scrub de Beaute is een milde douchegel met een licht peelenede werking voor dagelijks gebruik. De fijne Jojobakorrel in deze douchegel reinigt de huid en scrubt op een milde manier. Door de milde peeling is deze douchegel geschikt voor elk huidtype.

Handdoek 

Deze witte handdoek van Medex is bedrukt met het logo in goudkleurige letters. Verkrijgbaar in 1 formaat!