SMPL Skincare

SMPL Skincare houdt het graag simpel voor jou en je huid. Alle producten zijn 100% natuurlijk, vegan en parfumvrij. Met ingrediënten die goed zijn voor jou en verpakkingen die goed zijn voor het milieu. 

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Wat maakt SMPL Skincare uniek?

De basis van SMPL Skincare is om het zo simpel mogelijk te maken voor jou. Geen honderd producten in je badkamer maar enkel de producten die er echt toe doen voor jou en je huid. Natuurlijke huidverzorging, no nonsense producten, parfumvrij en vegan. Natuurlijke huidverzorging die goed is voor jouw huid en verpakkingen die goed zijn voor het milieu. De verpakkingen zijn gemaakt van recyclebaar materiaal en natuurlijke producten zoals suikerriet. De producten van smpl zijn geschikt voor alle leeftijden en huidtypes; of je nu man of vrouw bent. Het product SMPL Skincare Zonnebrand SPF30 is zelfs in te zetten als zonverzorging bij kinderen.

Welke SMPL Skincare producten zijn er?

Bij Care for Skin hebben we de hele collectie van SMPL Skincare in het assortiment. Natuurlijke huidverzorging zoals een cleanser, serum, gezichtscreme tot aan sets voor het gezicht en lichaam zoals de SMPL Skincare De Base Kit, SMPL Skincare De Care Kit en SMPL Skincare De Starters Kit. 

SMPL Skincare voor het gezicht:

Gebruik voor het reinigen van de huid de SMPL Skincare Reinigingscrème in combinatie met SMPL Skincare Konjac spons. Sluit de reiniging altijd af met SMPL Skincare Hydraterende Face Mist & Toner om de PH waarde van de huid te herstellen en ervoor te zorgen dat volgende werkstoffen beter worden opgenomen. Breng na het reinigen een serum aan om de huid een flinke boost te geven, dit kun je doen met SMPL Skincare Boosting Serum en sluit je routine af door SMPL Skincare Voedende crème te gebruiken.

SMPL Skincare voor het lichaam:

SMPL Skincare heeft 2 producten die multifunctioneel in te zetten zijn. Dit betekent dat ze niet alleen voor het gezicht maar ook voor het lichaam (en haar) te gebruiken zijn. Het gaat om de volgende producten: 
SMPL Skincare Wash & SMPL Skincare Lotion. De producten zijn te gebruiken als handzeep, handcreme, shampoo en conditioner, douche gel en body lotion
Daarnaast heeft SMPL ook nog een natuurlijke deodorant in de collectie namelijk de: SMPL Skincare Deodorant steen. Ideaal om de hele dag okselfris te blijven met deze deodorant. 

SMPL Skincare voor het haar:

De SMPL Skincare Wash & SMPL Skincare Lotion zijn dus ook als shampoo & conditioner in te zetten. Daarnaast adviseren we de SMPL Skincare Droogshampoo te gebruiken tussen de wasbeurten door om ervoor te zorgen dat je haren er niet vet uit gaan zien. 

SMPL Skincare kopen

SMPL Skincare koop je bij Care for Skin, de online huidspecialist met persoonlijk en betrokken advies. Op zoek naar een geschikt product die het beste bij jou past, maar kom je er niet helemaal uit? Bel of mail ons gerust, onze huidspecialisten staan voor je klaar!