Oogverzorging

De huid rondom de ogen is drie keer dunner dan de huid op de rest van ons gezicht. Doordat de huid dunner is, zie je rondom de ogen vaak ook sneller bloedvaten of stilstaand bloed, wat zichtbaar is als kringen onder de ogen. Ook fijne lijntjes worden met de jaren zichtbaar, vooral als er veel gelachen is. Een stukje genetische aanleg bepaalt onder andere hoe de ooghuid zich ontwikkelt, maar ook de huidverzorging kan het één en ander voorkomen. Onder oogverzorging valt een goede reiniger en een juiste Alpha H oogcreme. Een goede oogmake-up remover doet make-up makkelijk verdwijnen, waardoor de ooghuid niet geïrriteerd raakt. Een oogcrème bevat specifieke werkstoffen om de huid rondom de ogen te verzachten, te stimuleren tot huidversteviging en -elasticiteit. Ook is de substantie vaak wat dunner dan een dagcreme of nachtcreme. Dit is nodig, omdat de moleculen van een dag- of nachtcrème te groot zijn om door de drie keer dunnere ooghuid te dringen. Hoe dunner het product, hoe kleiner de moleculen, hoe beter de werkstoffen in de huid kunnen dringen.

Alpha H heeft verschillenden oogverzorging, deze oogverzorging kan het beste gebruikt worden in combinatie met een Alpha H moisturizer en/of een Alpha H serum, zoals het Alpha H Vitamin C Serum. Welke oogverzorging past het best bij jou?

Alpha H Absolute Eye Complex: Alpha-H Absolute Eye Complex is een herstellende en liftende serum die donkere kringen en wallen doet verminderen. Het serum stimuleert de huidvernieuwing, waardoor de natuurlijke huidbarrière wordt verbeterd. Het serum heeft een hydraterende werking. Vermindert de vorming van rimpels en fijne lijntjes. Geschikt voor alle huidtypen.

Alpha H Liquid Gold Firming Eye Cream: Liquid Gold Firming Eye Cream is een oogcrème met viervoudige werking; Anti-rimpel, anti-verslapping, anti-pigmentatie en anti-vermoeidheid. De oogcrème vermindert de vorming van rimpels, zonschade, wallen, donkere kringen en pigmentatie. En de collageen aanmaak wordt gestimuleerd. Alpha-H Liquid Gold Firming Eye Cream bevat diamantpoeder en 'light diffusing' deeltjes die schaduwen en oneffenheden camoufleren en die een soft-focus effect geven met een matte finish De créme is licht exfoliërend en vervaagt fijne lijntjes helpt milia (witte bultjes onder de ogen) verminderen en voorkomen.