Biomaris Deodorant

BIOMARIS is als specialist in Thalasso-cosmetica ook nauw verbonden met de zee. BIOMARIS staat voor "Health & Beauty from the Sea" voor ongeveer 80 jaar. Alle producten van Biomaris zijn gebaseerd op waardevolle actieve ingrediënten zoals uniek zeewater, zeezout en zeealgen.

Eén van de bestsellers van de Biomaris Creme is de Biomaris Super Rich Cream, dit is een rijke creme voor de nachtverzorging van de huid. Deze normaliseert het hydro-lipide evenwicht van de huid en beschermt haar tegen vrije radicalen.

Voor de onzuivere huid heeft Biomaris de Biomaris Active Cream, deze creme gaat pukkeltjes en onzuiverheden te lijf. Voor de basis zijn speciaal gekweekte zeealgen gebruikt, verrijkt met eucerine, amandelolie, zinkoxide en ichthyol. De talgproductie wordt gereguleerd, de huid gedesinfecteerd.

Welke Biomaris Deodorant past bij jou?

Biomaris Deodorant Spray: Biomaris Deodorant Spray beschermt tegen ongewenste lichaamsgeuren en kan ook worden gebruikt voor de binnenkant van transpirerende handen en voeten.

Biomaris Roll-on Deo: Biomaris Roll-on Deo is alcoholvrij en bijzonder huidvriendelijk. Deze deodorant is de ideale aanvulling op de Deodorant Spray. Het is een effectieve anti-transparant en ook ideaal voor de gevoelige huid.