Coverderm Concealer

Concealer nr. 1
€18,90
Concealer nr. 2
€18,90
Concealer nr. 3
€18,90
Concealer nr. 4
€18,90
Concealer nr. 5
€18,90
Concealer nr. 6
€18,90
Vanish Concealer SPF50+
€22,70

Coverderm is van oorsprong een Amerikaans merk en is volledig gespecialiseerd in het bedekken van huiden die ernstige pigmentstoornissen vertonen. Een normale foundation is behoorlijk transparant en blijft ook niet langer dan een paar uur zitten. Coverderm foundations blijven gegarandeerd 24 uur zitten, je kunt ermee zwemmen en ze zijn zweet bestendig. De formule blijft zelfs in het water tot anderhalf uur intact.

De bestsellers van Coverderm zijn de Coverderm Perfect Legs, de Coverderm Perfect Face en de Coverderm Vanish Foundation. De Perfect Legs is een sterk dekkende camouflage creme om oneffenheden en imperfecties op lichaam en benen te camoufleren. De Perfect Face is een luchtige waterproof foundation voor het gezicht die op een natuurlijke wijze camoufleert. Deze foundation is zeer geschikt voor het camoufleren van alle huidtypes, maar ook de onrustige acné huid, zonder deze te verstoppen. Tevens camoufleert deze foundation zeer goed couperose, vitiligo, ouderdoms- en pigmentvlekken. De Vanish Foundation is een lang houdende make-up die perfect dekt en tegelijkertijd fijne adertjes en roodheid in het gezicht vermindert, dankzij het klinisch bewezen synergetische effect van Fucoidan en het MDI Complex biotech-actieve complex.Verrijkt met vitamine E en isoflavonen, biedt het een extra sterke anti-aging, verstevigende en verzachtende werking. Ideaal voor dagelijks gebruik.

Coverderm Concealer

De Coverderm Concealer met UV-filter SPF30 camoufleert donkere kringen onder de ogen en fijne lijntjes in het gezicht.
Het geeft je een frisse uitstraling en een egale huid. De Concealer bevat anti-aging factoren die vrije radicalen bestrijden en zorgen voor een jonger aanzien.

Door de zachte textuur en doordat de Concealer hypoallergeen is, is deze Concealer ook geschikt voor de gevoelige huidtypes. De lang houdende waterproof formule geeft je de hele dag plezier van deze Concealer.

Door zijn handige stick-vorm is deze Concealer makkelijk in gebruik.

Verkrijgbaar in zes verschillende teinten:

Coverderm Concealer 1: lichte kleur, geschikt om donkere plekken te camoufleren.

Coverderm Concealer 2: geschikt voor de lichte huid.

Coverderm Concealer 3: geschikt voor de blanke huid.

Coverderm Concealer 4: geschikt voor de iets gebruinde blanke huid.

Coverderm Concealer 5: geschikt voor de licht gebruinde mediterrane huid en de gebruinde blanke huid.

Coverderm Concealer 6: geschikt voor de licht Afrikaanse huid of mediterrane huid.

 

De kleuren van de Concealers zijn iets afwijkend van de Perfect Legs, Face en Classic Foundation:

Concealer nr. 1 = Perfect Legs-Perfect Face/Classic Foundation nr. 1.

Concealer nr. 2 = Perfect Legs-Perfect Face/Classic Foundation nr. 2.

Concealer nr. 3 = Perfect Legs-Perfect Face/Classic Foundation nr. 3.

Concealer nr. 4 = Perfect Legs-Perfect Face/Classic Foundation nr. 4.

Concealer nr. 5 = Perfect Legs-Perfect Face/Classic Foundation nr. 5 - nr. 6.

Concealer nr. 6 = Perfect Legs-Perfect Face/Classic Foundation nr. 8.

 

Coverderm Vanish Concealer

De Coverderm Vanish Concealer met UV-filter SPF50 camoufleert donkere kringen onder de ogen en wallen in het gezicht vermindert.De Concealer reflecteert licht en geeft glans aan het gebied rondom de ogen. De Concealer is verrijkt met Vitamine E, Retinol, MDI Complex, Fucoidan en isoflavonen die een extra anti-aging, verstevigende en verzachtende werking bieden. De Vanish biedt een optimale bescherming tegen de zon met SPF 50 en bevat geen minerale oliën. 
De Vanish lijn is speciaal ontworpen om roodheid en couperose tegen te gaan. 

Verkrijgbaar in vier verschillende teinten:

Coverderm Vanish Concealer SPF 50 1

Coverderm Vanish Concealer SPF 50 2

Coverderm Vanish Concealer SPF 50 3

Coverderm Vanish Concealer SPF 50 4


Coverderm Concealer kopen

Ben jij klaar voor het ontdekken van Coverderm? De producten van Coverderm koop je bij Care for Skin. Heb je hulp nodig bij het kiezen van de juiste producten? Neem dan contact op met één van onze specialisten. Wij helpen je graag.

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Coverderm snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.