Dr Botanicals Eye Serum

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Dr Botanicals bestaat uit producten die natuurlijk zijn, ethisch zijn gemaakt, nooit op dieren zijn getest en 100% veganistisch. Daarnaast zitten de producten in een duurzame verpakking. 

De formuleringen benutten de goedheid, energie en vitamines van de natuur. De reis van Dr. Botanicals begon toen ze veganistische huidverzorging wilden maken die consequent resultaten zou opleveren.

De natuurlijke routine voor je huid begin je met een Dr Botanicals Cleanser, zoals de Dr Botanicals Grapefruit en Watermelon Cleanser, deze cleanser reinigt de huid, maar geeft daarnaast ook voedingsstoffen en vitamines aan de huid voor een heldere en frisse huidskleur.

Na het gebruiken van een cleanser wordt er een Dr Botanicals Dagcreme of een Dr Botanicals Nachtcreme aangebracht. Voor de dag is de Dr Botanicals Kale Superfood dagcreme een echte alleskunner, deze verstevigd de huid, verkleint de poriën en verhoogt de celvernieuwing. Voor de nacht is de Dr Botanicals Madagascan Coconut een erg fijne creme, dit is een voedende creme die de huid reguleert.

Naast een dag- en nachtcreme kan er ook een Dr Botanicals Creme gebruikt worden, zoals de Dr Botanicals Lemon Superfood Rescue Butter. Dit is een alles in één boter die gebruikt kan worden om de droge huid extra te verzorgen en deze zacht en soepel te houden.

Als extra aanvulling kan er zowel voor de dag als voor de nacht een Dr Botanicals Serum gebruikt worden, zoals het Dr Botanicals Organic en Botanic Balancing Facial Serum, dit is een voedend en kalmerend serum die ook geschikt is voor de gevoelige huid, daarnaast bestrijd het oneffenheden.
Voor de gevoelige huid onder de ogen zijn er verschillende Dr Botanicals Eye Serum, deze voeden de huid onder de ogen en verminderen donkere kringen en wallen.

Naast de dagelijkse verzorging kun je ook nog een Dr Botanicals Masker en een Dr Botanicals Scrub gebruiken. Deze kun je 1 a 2 keer per week gebruiken, afhankelijk van de behoefte van de huid.

Voor het lichaam kun je een Dr Botanicals Body Lotion gebruiken, deze houdt de huid soepel en geeft hydratatie een de droge huid.

 

Dr Botanicals Eye Serum

Een oogserum van Dr Botanicals is speciaal voor de gevoelige huid onder de ogen. zijn er verschillende Dr Botanicals Eye Serum, deze voeden de huid onder de ogen en verminderen donkere kringen en wallen. Onderstaand vindt je een selectie van de Eye Serums.

Dr Botanicals Advanced Oogserum Donkere Kringen Eraser: De Advanced Oogserum Donkere Kringen Erase is speciaal ontwikkeld om het gebied onder de ogen van de mannen te verfrissen.

Dr Botanicals Organic en Botanic Renewing Eye Serum: Organic en Botanic Renewing Eye Serum is bedoelt om de gevoelige oogzone te liften en te verstevigen.

Dr Botanicals Goji Superfood Glow Boosting Oogserum: Voed je huid, wat resulteert in een zachte en soepele teint. Geformuleerd in een lichte, rijke en zijdezachte formule die aanvoelt alsof je huid zijde absorbeert. Het hydraterende serum kalmeert en verzacht de huid zonder de poriën te verstoppen, stimuleert een helderdere teint en een natuurlijk ogende uitstraling.

 

Dr Botanicals kopen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Dr Botanicals snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Dr Botanicals specialist online