Dr. Grandel Hydro Active

-10%
Balancer
Dr. Grandel
€40,90
€36,81
-10%
Eye Contour Cream & Mask
€37,00
€33,30
-10%
Eye Contour Gel
Dr. Grandel
€37,00
€33,30
-10%
+ Gratis oogcrème
Hyaluron  Gift Set
€44,00
€39,60
-10%
Hyaluron Body
Dr. Grandel
€20,00
€18,00
-10%
Hyaluron Filler Caps
€44,00
€39,60
-10%
Hyaluron Refill Night
€46,00
€41,40
-10%
Hydro Active
Dr. Grandel
€18,00
€16,20
-10%
Moisture Depot
Dr. Grandel
€44,00
€39,60
-10%
Moisturizer
Dr. Grandel
€40,90
€36,81
-10%
Oxygen Moisturizer
€44,00
€39,60

Het merk Dr. Grandel heeft zijn ontstaan te danken aan de chemicus Dr. Felix Grandel, die reeds in 1935 onderzoek deed naar de tarwekiemolie en vitamine E en daarmee de weg vrijmaakte voor uiterst werkzame en irritatie vrije natuurcosmetica. Dr. Felix Grandel slaagde in een doorbraak met de ontwikkeling van Epigran, dat inmiddels al 60 jaar uitermate beproefd is in de cosmetica.

Welke producten heeft Dr. Grandel?

Dr. Grandel kent vele verschillende soorten producten, voor de algehele huidverzorging.
Welke producten je in welke lijn tegenkomt ligt er puur aan in welke productlijn je aan het zoeken bent. Dr. Grandel heeft alles voor de gezondheid van jouw gezichtshuid, maar ook voor die van je hals en decolleté.


Overdag wordt de huid blootgesteld aan verschillenden invloeden van buitenaf. De huid heeft dan behoefte aan bescherming en verzorging. Een Dr. Grandel Dagcreme geeft de huid de nodige bescherming en zorgt ervoor dat de invloeden van buitenaf de huid niet aantasten. De Dr. Grandel Hyaluron Refill Cream is één van de bestsellers, deze creme geeft een vochtboost aan de huid en vult fijne lijntjes en rimpeltjes op.

Naast een dagcreme is het gebruik van een Dr. Grandel Nachtcreme aan te raden. Een nachtcreme is een intensief voedende creme die de huid in de nacht de hoognodige voedingsstoffen geeft en er voor zorgt dat de huid herstelt en gehydrateerd aanvoelt de volgende dag. Voor de oudere huid is de Dr. Grandel Ultra Night een fijne nachtcreme, deze vermindert de rimpeldiepte zichtbaar en geeft de huid een jongere uitstraling.

Als alternatief voor een aparte dag- en nachtcreme kan er ook een Dr. Grandel 24uurs creme gebruikt worden. Zoals de naam al aangeeft zijn dit cremes die zowel als dagcreme en als nachtcreme gebruikt kunnen worden.  De Dr. Grandel Winter Creme is een populaire 24 uurs creme. Deze creme kalmeert de huid en geeft een soepel aanvoelende huid.

Naast een creme is het gebruiken van een Dr. Grandel Serum een extra boost voor de dagelijkse voeding. Een Serum heeft een hoge concentratie aan werkstoffen en is daarmee zeer intensief. Een serum is een luchtig product wat snel in de huid trekt. Na een serum kan de gewenste dag- of nachtverzorging aangebracht worden. Het Dr. Grandel Vitamin Infusion Serum is een serum wat geschikt is voor alle huidtypes, dit serum bevat vitamine C en is daardoor echt een vitamine boost voor de huid.

Voor de tere huid rondom de ogen is er Dr. Grandel Oogcreme, die geeft de huid de speciale verzorging die deze nodig heeft. Een oogcreme kan zowel in de ochtend als in de avond gebruikt worden en wordt zacht kloppend in de huid gemasseerd. Na de oogcreme kan er de gewenste dag- of nachtcreme aangebracht worden. Een fijne oogcreme is de Dr. Grandel Contour Balm, dit product kan zowel als oogverzorging gebruikt worden, maar ook als lipverzorging. Het vermindert fijne lijntjes en rimpeltjes en geeft een frisse jonge uitstraling.

Zowel in de ochtend als in de avond is het belangrijk dat de huid goed gereinigd wordt. Hiervoor gebruik je een Dr. Grandel Reiniging, zoals de Dr. Grandel 2 in 1 Cleansing Foam. Deze reiniger verwijderd vuil en onzuiverheden. Na de reiniging is het gebruik van een Dr. Grandel Tonic belangrijk om de laatste restjes vuil van de huid te verwijderen en de huid voor te bereiden op de overige verzorging. De Dr. Grandel Soft Tonic is een tonic die de huid kalmeert en hydrateert. Dit is een milde tonic waardoor deze geschikt is voor elk huidtype.

Naast de dagelijkse verzorging heeft Dr. Grandel producten die wekelijks gebruikt kunnen worden voor een intensieve boost of oppepper voor de huid. Zo is er een Dr Grandel Peeling, Dr. Grandel Masker en Dr. Grandel Ampullen.
Een peeling, zoals de Dr. Grandel Effect Peeling verwijdert de verhoornde huidschilfertjes, waardoor de huid er weer stralend en egaal uitziet. Een masker, zoals het Dr. Grandel Sleeping Cream en Mask geeft intensieve hydratatie en stimuleert de celvernieuwing.
Ampullen zijn een echte boost voor de huid en kunnen zowel dagelijks in kuurverband, als wekelijks gebruikt worden. De Dr. Grandel Winter Wellness Ampullen zijn bijvoorbeeld een hele fijne oppepper voor de huid wanneer deze geïrriteerd is door kou, wind en droge lucht.

Dr. Grandel Hydro Active

De productlijn Dr. Grandel Hydro Active is ontwikkeld voor het herstellen van de vochtbalans en voorkomt uitdroging van de huid. Deze lijn is geschikt voor de jonge, droge, normale en vochtarme huid. De hoofdingrediënten van deze lijn bestaan uit Hyaluronzuur & Algen Zeewater-complex.