Corrector pigmentatie

Met een Corrector kunnen oudersvlekken, pigmentvlekken plaatselijk worden behandeld met een geconcentreerd serum. Een corrector heeft een ontstekingsremmende, depigmenterende en exfolierende werking, waardoor de zichtbaarheid van pigmentvlekken worden voorkomen en verminderen.

Age Spot Corrector
Grown Alchemist
€69,00
Sublime Skin Corrector
  • Plaatselijke behandeling van pigmentvlekken
  • Vermindert de zichtbaarheid
  • Voorkomt het donkerder worden v/d vlekken
  • Geschikt voor iedere huid
€84,00
-12%
Targeted Dark Spot Corrector
€21,95
€19,32
Targeted Dark Spot Corrector
  • Vermindert donkere vlekken
  • Voor een gelijkmatige teint
  • Voor de lokale behandeling
  • Zichtbare afname van pigmentatie
€61,00

Met een Corrector kunnen oudersvlekken, pigmentvlekken plaatselijk worden behandeld met een geconcentreerd serum. Een corrector heeft een ontstekingsremmende, depigmenterende en exfolierende werking, waardoor de zichtbaarheid van pigmentvlekken worden voorkomen en verminderen.

Ze zijn geschikt voor alle huidtypes.

Behandelen van Pigmentvlekken

Door het gebruik van de juiste producten en dit in combinatie met de overige producten uit de dagelijkse verzorging kunnen pigmentvlekken, ouderdomsvlekken verminderen.

Reiniging, Peeling, Scrub of Lysing:

Voor dagelijks gebruik zijn er reinigingsproducten die de huid blijven verhelderen en zo de niet egale-huid met pigmentvlekken zichtbaar egaler maken.

Daarbij een of twee maal per week een peeling, scrub of lysing op basis van salicylzuur, melkzuur of vitamine A zuur, daar heeft een huid met pigmentvlekken baat bij. Deze werkstoffen stimuleren de celvernieuwing. De verdikte hoornlaag zal hierdoor verdunnen, waardoor onderhuidse pigmentvlekken verminderen.

Daarbij worden nieuwe huidcellen gestimuleerd, door de vorming van collageen en elastine.

Voor een uitleg over de verschillen in een peeling, lysing of scrub, kun je onze informatieve tekst lezen onderaan deze pagina. 

Nachtcreme's, ampullen en serums:

Deze producten zullen de pigment beschadigde huid stimuleren tot verminderen van pigmentvlekken. 

De nachtcreme's dienen zuren te bevatten die de huid zullen stimuleren de pigmentatie af te breken.

De ampullen of serums dienen op basis van retinol, collageen of hyaluron te zijn en in kuurverband te worden gebruikt of blijvend te worden gebruikt onder de dag- en nachtverzorging. Uiteraard is dit afhankelijk van de werkstoffen in de Ampullen. Dit staat omschreven bij de specifieke ampullen.

Voorkomen pigmentvlekken

Een huid die gevoelig is voor pigmentvlekken of met pigmentschade heeft baat bij een luchtige tot romige dagcrème of -balsem met een hoge SPF, minimaal tussen de SPF 30 en SPF50, om de huid intensief te beschermen tegen de zon.

Ongeacht het jaargetijde, zal de huid die gevoelig is voor pigmentatie een dagverzorging met hoge beschermingsfactor dienen te gebruiken.

Dit is belangrijk om nieuwe pigmentvlekken tegen te gaan en om verder pigmentschade te voorkomen.

Corrector pigmentatie kopen

Bij Care for Skin bestelt u de Corrector pigmentatie snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.