Loveli Deo

De deo's van Loveli zijn de eerste deodorants zonder aluminium die écht werken. Op basis van kokosolie en zuiveringszout, 100% natuurlijk.


De deo's van Loveli zijn de eerste deodorants zonder aluminium die écht werken. Op basis van kokosolie en zuiveringszout, 100% natuurlijk. Het neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt en blokkeert niet de zweetklieren.

Loveli is ontstaan vanuit de visie van Linda. Nadat de moeder van Linda gediagnosticeerd werd met borstkanker - en zij geen aluminium bevattende deodorant meer mocht gebruiken -  kwam bij Linda de grote wake-upcall. Na een lange zoektocht kwam Linda erachter dat er helemaal geen aluminiumvrije deodorant bestond, maar, wel een recept! En dit recept werd de basis van de Loveli Deo. Na doorontwikkelen en doorontwikkelen was de eerste deodorant zonder aluminium geboren, en ook nog eens eentje die echt werkt en welke je kunt hergebruiken door middel van de Loveli Deo refill. Voor Linda waren dit dan ook twee vliegen in één klap: gezonde en milieubewuste producten.

Aluminium-vrije Deo van Loveli


Zweten is goed voor je, want je lichaam koelt er mee af en ontdoet zich hierdoor van afvalstoffen. Maar wat je niet wil is die vervelende zweetgeur. Veel deodorants bevatten en hoog gehalte aan alcohol, parfum, en aluminium. Aluminium sluit de zweetklieren af en kan bovendien je hormoonhuishouding beïnvloeden, doordat het wordt opgenomen door het lichaam. No-good dus! 

De deodorants van Loveli zijn 100% natuurlijk, met een basis van kokosolie, zuiveringszout en etherische oliën voor een subtiel geurtje. Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) is hét ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes, doordat het zweet meteen neutraliseert. Bovendien absorbeert het ook zweet. Arrowroot en sheabutter in de deo's zorgen voor een zachte huid. Het aanbrengen van de deo-sticks zal een beetje wennen zijn, doordat het aanbrengen wat stroef kan gaan. Maar met twee strepen van de deo-stick onder één oksel heb je al genoeg bescherming voor de dag. Laat de deo even opdrogen, voordat je kleding aan doet.

De deo's zijn verkrijgbaar in meerdere geuren. Alle geuren zijn verkrijgbaar in een kleine of een grote (XL) stick en alle verpakking zijn met de refill te hervullen. Op die manier hoef je de plastic omhulsel niet weg te gooien en dit is beter voor het milieu. Daarnaast is er ook een deodorant voor mannen! Omdat de naam Loveli een beetje te vrouwelijk is misschien, is de mannen deo er onder de naam Rebel Nature. Nu alleen nog in de geur Fresh Cotton, maar meer geuren zullen volgen.

De bestsellers van de Loveli Deo's zijn de Loveli Fresh Cotton en de Loveli Power of Zen.

Ben jij al overgestapt op aluminiumvrije deodorant? Shop gauw!

 

Loveli Deo vervangen

Wanneer je Loveli Deodorant op is kun je hier gemakkelijk een refill in plaatsen. Dit doe je door de deo helemaal naar beneden te draaien en het dan even schoon te maken met een stukje keukenpapier. Haal de refill uit de verpakking en doe het in de deo. Let op dat je de goede kant naar onderen doet (met het gaatje). Duw hem nog even aan en hij is klaar voor gebruik!

 

Loveli Deo waar te koop

Koop je favoriete Loveli Deo online bij Care for Skin. 
Bij Care for Skin kun je de producten van Loveli kopen, snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel jouw Loveli Deo op werkdagen voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.