Loveli Deo

Pagina 1 van 2


De deo's van Loveli zijn de eerste deodorants zonder aluminium die écht werken. Op basis van kokosolie en zuiveringszout, 100% natuurlijk. Het neutraliseert zweetgeurtjes zodra het zweet je huid bereikt en blokkeert niet de zweetklieren.


Zweten is goed voor je, want je lichaam koelt er mee af en ontdoet zich hierdoor van afvalstoffen. Maar wat je niet wil is die vervelende zweetgeur. Veel deodorants bevatten en hoog gehalte aan alcohol, parfum, en aluminium. Aluminium sluit de zweetklieren af en kan bovendien je hormoonhuishouding beïnvloeden, doordat het wordt opgenomen door het lichaam. No-good dus! 

De deodorants van Loveli zijn 100% natuurlijk, met een basis van kokosolie, zuiveringszout en etherische oliën voor een subtiel geurtje. Natriumbicarbonaat (zuiveringszout) is hét ingrediënt dat zo goed werkt tegen geurtjes, doordat het zweet meteen neutraliseert. Bovendien absorbeert het ook zweet. Arrowroot en sheabutter in de deo's zorgen voor een zachte huid. Het aanbrengen van de deo-sticks zal een beetje wennen zijn, doordat het aanbrengen wat stroef kan gaan. Maar met twee strepen van de deo-stick onder één oksel heb je al genoeg bescherming voor de dag. Laat de deo even opdrogen, voordat je kleding aan doet.

De deo's zijn verkrijgbaar in meerdere geuren. Alle geuren zijn verkrijgbaar in een kleine of een grote (XL) stick en alle verpakking zijn met de refill te hervullen. Op die manier hoef je de plastic omhulsel niet weg te gooien en dit is beter voor het milieu. Daarnaast is er ook een deodorant voor mannen! Omdat de naam Loveli een beetje te vrouwelijk is misschien, is de mannen deo er onder de naam Rebel Nature. Nu alleen nog in de geur Fresh Cotton, maar meer geuren zullen volgen.

 

Ben jij al overgestapt op aluminiumvrije deodorant? Shop gauw!