Loveli Zonverzorging

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Een aantal jaren geleden stonden de schappen vol met SPF 15, 20, 30 en 50 zal de cosmeticabranche nu steeds meer verschuiven naar alleen SPF30 en SPF50. Uit meerdere onderzoeken blijkt dat een SPF 20 of lager niet voldoende bescherming biedt tegen de schadelijke UV-stralen. De Nederlandse Vereniging van Dermatologie adviseert om te smeren met factor SPF 30 of 50, ongeacht je huidtype. Deze beschermt voor 97% tegen de zon.

 

Loveli Zonverzorging

Loveli suncream heeft een creme met SPF 30 en één met SPF 50. Dit zijn beide superzachte zonnebrandcrèmes die je huid beschermen tegen uv A- en uv B-stralen. De Loveli suncream smeert makkelijk uit, zonder een witte waas achter te laten. De zonverzorging is 100% natuurlijk en 100% troepvrij, dus zonder aluminium, siliconen, SLS/SLES, PEG’s, nano, phenoxyethanol en synthetische parfums of palmolie.

Loveli Sun Cream SPF 30: Een superzachte zonnebrandcrème met SPF 30 die je huid beschermt tegen huidveroudering (UVA) en tegen verbranding (UVB). Smeert goed uit, zonder witte waas. De mooiste oliën zoals arganolie, avocado-olie en macadamia-olie verzorgen de huid zonder vettig te worden. 

Loveli Sun Cream SPF 50: Een superzachte zonnebrandcrème met SPF 50 die je huid beschermt tegen huidveroudering (UVA) en tegen verbranding (UVB). Smeert goed uit, zonder witte waas. De mooiste oliën zoals arganolie, avocado-olie en macadamia-olie verzorgen de huid zonder vettig te worden. 

Loveli Aftersun: Een verkoelende Aftersun met herstellende aloë vera voor als je huid net iets te veel zon heeft gekregen. Dankzij groene thee dat bomvol antioxidanten zit, helpt het de huid zonschade te herstellen. De huid wordt sterk gehydrateerd en heeft een lekkere geur van Cucumber & Aloe Vera. Het is ook als body lotion te gebruiken als het zonnetje er even niet is.

 

Loveli Deo waar te koop

Koop je favoriete Loveli Deo online bij Care for Skin. 
Bij Care for Skin kun je de producten van Loveli kopen, snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel jouw Loveli Deo op werkdagen voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de huidspecialist online.