Maria Galland Ligne Soin Dermatologique

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Speciaal voor diverse huidproblemen is de Soin Dermatologique lijn gemaakt. Van onzuiverheden of pigmentvlekken tot roodheden, een extreem droge of atopische huid – de effectieve en luxe producten van SOIN DERMATOLOGIQUE kalmeren de huid en brengen haar weer in evenwicht. Elk product is op zichzelf uitgerust met een wetenschappelijke formule en is gebaseerd op een complexe combinatie van efficiënte werkstoffen.

Alle producten bevatten het Anti-Pollution-Complex (APC). Het complex dringt diep in de huid en bevrijdt haar van negatieve micropartikeltjes en beschermt haar zo voor langere termijn. Het verbetert de zuurstoftoevoer en stimuleert de natuurlijke processen in de huid. De lijn is onderverdeeld in vier categorieën, waar de huidproblemen onder vallen.

Impuretés: Bij een acné, onzuivere, vette huid
Anti-Taches: Bij een onregelmatige teint, verkleuringen en pigmentvlekken
Rougeurs: Bij een geïrriteerde huid met roodheden en symptomen van couperose (gesprongen vaatjes, vaak op het wanggebied)
Sécheresse: Bij een droge, ruwe huid met roodheden

Maria Galland Specialist

Op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin, vind je alle producten van Maria Galland. Als gediplomeerd specialist zijn wij opgeleid door Maria Galland om met de producten te kunnen behandelen en jou het beste huidadvies te kunnen geven. Daarom is er dagelijks een Maria Galland specialisten bij ons aanwezig om jouw vragen te beantwoorden of jou van een huidadvies te voorzien. Maria Galland is het perfecte merk voor de moderne vrouw, luxe huidverbetering met een weldadig geurbeleving. Wil je met Maria Galland starten of een stap verder in jouw huidverzorgingsroutine, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen je graag > 0850607005

Maria Galland Online bestellen

Bij Care for Skin bestel je de producten van Maria Galland snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestel je doordeweeks voor 21:00 uur, dan heb je de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL door onszelf ingepakt. Dit samen met het pr