Medex Reiniging & Peeling

14%
Ablutio Milk
€27,00
€30,70
Bio Soft Peeling
€30,30
Comedo Mutilat
€30,20
Deep Clean
€28,20
Eye Make-up Remover
€29,70
Hydrophilic Oil
€33,20
Kerawash
€24,80
Lait Exfoliant
€29,80
Lait Hydermios
€31,20
Lait Softly
€29,00
Seratoxes Gel
€30,80

Reiniging is belangrijker dan vaak wordt gedacht. Uw huid heeft de functie ervoor te zorgen, dat “niets” intrekt, daarom heeft u hulpmiddelen nodig om de actieve stoffen van de crèmes in de huid te brengen. Voordat iets uw huid in kan trekken, zijn er 3 barrières te nemen:

Allereerst het laagje stof (vuil) en eventuele make-up. Deze moeten beslist met een lait verwijderd worden, want water en zeep zijn niet zo goed voor de huid.

De zogenaamde emulsielaag: het mengsel van lipiden (vet) en water, dat uw huid produceert als barrière zodat “niets” binnen kan dringen.

De bovenste laag afgestorven cellen. Deze dode cellen hebben nog steeds een functie. Zij liggen gelijk dakpannen over elkaar heen en vormen zo een perfecte afsluiting.
Het is goed om een per week deze dode cellen d.m.v. een peeling intensief aan te pakken. De aanmaak van nieuwe huidcellen wordt hiermee bevordert, ook zullen de werkstoffen uit uw crèmes beter indringen in de huid. Hiervoor gebruikt u bijvoorbeeld Lait Exfoliant of Bio Soft Peeling.

Ook is het belangrijk, dat de lotion en de lait zo zijn samengesteld, dat deze een versterkende, aanvullende en vaak ook een onontbeerlijke voorbereidende werking hebben op de crèmes die u daarna gebruikt.

U heeft meer profijt van uw actief-/nachtcrèmes wanneer u deze voorbereiding goed uitvoert. De lotions zijn vanwege hun pH-effect onmisbaar als afsluiting van iedere behandeling. Zij zorgen samen met de overige beschermende producten voor herstel van de barrièrefunctie van de huid .