Payot Le Corps Corps Élixir

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Deze absoluut sensuele essence berust op de aromachologie van de noten van mirre enamyris om de zintuigen te ontspannen en te stimuleren.

Het ongekende succes van deze bestseller heeft geleid tot twee aanvullende verzorgingsproducten, een complete schoonheidsroutine die het lichaam verfraait en de geest verlicht voor een exceptioneel moment.

Payot Specialist

Corps Elixir van Payot op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Payot zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Payot online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Payot snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Payot specialist online.