Payot Techni Liss

Geen producten gevonden...
Er zijn helaas geen producten gevonden op deze pagina. Ga terug naar de vorige pagina of neem een kijkje naar onze bestsellers.

Voor een jonge en gladde huid

Het assortiment antiverouderingsverzorgingsproducten Techni Liss is speciaal ontwikkeld voor de eerste rimpels tussen 25 en 35 jaar. Het geheim? Het Liss Process complex van deze antirimpel crèmes dat op het hele rimpelvormingsproces werkt. Dag na dag worden rimpels zichtbaar verminderd, worden de gelaatstrekken opnieuw aangespannen en ziet het gezicht er minder getekend uit.

De productlijn tegen vroegtijdige rimpels, een vale teint en een gedehydrateerde huid.

Overmatige blootstelling aan beeldschermen, gebrek aan natuurlijk daglicht, te korte nachten… Onder invloed van onze leefwijzen wordt het verschil tussen dag en nacht steeds kleiner. Onze interne biologische klok raakt hierdoor van slag, hetgeen is af te lezen van ons gezicht: Vroegtijdige rimpels, een vale teint en een gedehydrateerde huid.

Een verzorgingslijn die de effecten van desynchronisatie van de bioritmen van de huid bestrijdt en de effecten van blauw licht op de huid vermindert om de cellen in staat te stellen zich op serene wijze te regenereren.