Quintenstein Masker

Masque Myrrha Special van Quitenstein lijn is geschikt voor alle huidtypes en dus ook voor de tere huid. Dit intensief masker bevat de combinatie van Collageen, Mirre en Quercus,heeft een helend en herstellend effect op de huid.
De combinatie van Mirre, Collageen en Quercus, geeft dat de huid zich herstelt en waarnodig geneest (door het component Quercus.) De Aromatische Oliën, Ylang Ylang en Geranium, zorgen voor een herstel in het evenwicht van de talgproductie en geven de huid de ontspanning die het nodig heeft.

Quintenstein Specialist

Maskers van Quintenstein op de webwinkel voor huidverzorging, Care for Skin. De producten van Quintenstein zijn geselecteerd op de verschillende huidtypes voor een optimale verzorging van uw gezicht. Heeft u vragen over de producten of wilt u graag telefonisch advies, bel gerust met één van onze gediplomeerde schoonheidsspecialisten. Wij helpen u graag > 0850607005

Quintenstein online bestellen

Bij Care for Skin bestelt u de producten van Quintenstein snel en gemakkelijk online, 7 dagen per week. Bestelt u op werkdagen voor 21:00 uur, dan heeft u de producten de volgende dag in huis. De zending wordt verstuurd met PostNL en door onszelf ingepakt. Dit samen met het professionele advies van onze specialisten en betrokken klantenservice maakt Care for Skin tot de Quintenstein specialist online.