Roberto Ugolini Samples

Eau de Parfum - Azzurro
€3,95
Eau de Parfum - Derby
Roberto Ugolini
€3,95
Eau de Parfum - Giardino di Boboli
€4,85
Eau de Parfum - Kitten Heel
€3,95
Bestseller
Eau de Parfum - Loafer
Roberto Ugolini
€3,95
Eau de Parfum - Marzocco
€3,95
Eau de Parfum - Oxford
Roberto Ugolini
€3,95
Eau de Parfum Extrait - 4 Rosso
€4,85
Eau de Parfum Extrait- 17 Rosso
€4,85

Roberto Ugolini, een vooraanstaande naam in de parfumwereld, belichaamt de kunst van geur op een meesterlijke manier. Met toewijding aan kwaliteit en creativiteit heeft het merk een unieke collectie samengesteld die de zintuigen betovert en een blijvende indruk achterlaat. Elk parfum is een verfijnde compositie van zorgvuldig geselecteerde ingrediënten, samengevoegd met precisie en passie.

 

Voordelen sample parfums

Bij Care for Skin geloven we dat het essentieel is om een parfum uit te proberen voordat je je aan een volledige fles committeert. Daarom bieden we een scala aan voordelige sample parfums aan, zodat je de unieke geuren van Roberto Ugolini kunt ervaren voordat je een definitieve keuze maakt. Enkele voordelen van het uitproberen van sample parfums zijn:

  1. Verken Diversiteit: Ontdek de veelzijdigheid van Roberto Ugolini's geurprofielen door verschillende samples uit te proberen. Van bloemige tonen tot houtachtige akkoorden, onze samples bieden een breed scala aan keuzes.

  2. Aanpassen aan Jouw Stijl: Iedereen heeft een unieke voorkeur als het om geuren gaat. Met sample parfums kun je experimenteren en bepalen welke geur het beste past bij jouw persoonlijke stijl en voorkeuren.

  3. Reisvriendelijk: Onze sample parfums zijn perfect voor onderweg. Neem je favoriete geuren overal mee naartoe en geniet op elk moment van een verfrissende geursensatie.

  4. Voorkom Teleurstellingen: Het kopen van een volledige fles parfum kan riskant zijn als je niet zeker bent van de geur. Met samples kun je teleurstellingen voorkomen en zeker zijn van je keuze voordat je een grotere investering doet.

 

Onze bestsellers

Roberto Ugolini Eau de Parfum - Bleu Suede Shoes - Sample - 2 ml

De geur van deze parfum kan het beste omschreven worden als een energieke geur die opent met pittige bergamot en heerlijke lavendel die fijn worden omhuld in anijs en peper.

Roberto Ugolini Eau de Parfum - High Heel White - Sample - 2 ml

De geur van deze parfum kan het beste omschreven worden als een geur die omhuld is in een heldere waas van frisse citroen en mandarijn.

Roberto Ugolini Eau de Parfum - Loafer - Sample - 2 ml

Deze parfum heeft een geur die het beste omschreven kan worden als een geur die eerst je zintuigen prikkelt met fruitige sinaasappel en een vleugje kruidnagel.

 

Roberto Ugolini Samples kopen?

De samples parfums van Roberto Ugolini koop je eenvoudig bij Care for Skin. Wil je graag een passend advies met de producten? Neem dan contact op met de klantenservice via [email protected] of bel op werkdagen naar 085 060 7005. Onze gediplomeerde schoonheidsspecialistes voorzien jou graag van een passend huidadvies.