Geschiedenis

Ga je mee? Even terug in de tijd, naar 1990 in Musselkanaal. Daar opende de gepassioneerde Anja van Dijken haar schoonheidssalon: Jamilla. Hier kon je terecht voor heerlijke gezichtsbehandelingen maar ook voor huidadvies en producten van o.a. Medex en Hayoun. 

Cedric de zoon van Anja keek van een afstand mee en bedacht dat een webshop een handige manier zou zijn om Anja haar producten te verkopen. In december 2011 is de webshop live gegaan met een kleine 30 producten van het merk Medex. 

”Toen we na een dag of 4 onze eerste order kregen was het feest en kregen we de smaak te pakken. In 2012 zijn we verder gegroeid met meer merken en hebben we de shop een nieuwe lay-out gegeven.” 

Anja besloot uiteindelijk om haar salon stop te zetten en zich volledig te focussen op haar nieuwe website Care for Skin. Waarbij ze nog meer klanten online verder kon helpen en adviseren. Inmiddels telt de shop ruim 90 merken met meer dan 6000 producten. En zijn we uitgegroeid naar dé specialist op het gebied van huidverzorging op het internet.

 

Van klein naar groot

Anja en Cedric besloten dat het niet langer ging met z’n twee. Het werd te druk dus er moest personeel bij, dat was duidelijk. Maar ook de huidige opslag voor alle producten werd te klein en zo groeide CFS uit haar jasje. Op naar een groter avontuur. Zo is Care for Skin verhuisd naar een groter pand gevestigd aan de Oosterkade in Stadskanaal. Tot op de dag van vandaag zijn we daar nog steeds gevestigd met een team van ongeveer 25 mensen. Van webshop naar experience center

Inmiddels wordt er druk verbouwd en mogen we verklappen dat we begin 2024 ons experience center gaan openen. Je kunt dan eindelijk bij ons langs komen! De koffie staat klaar maar je krijgt ook uitgebreid huidadvies van onze huidspecialistes, je mag producten ervaren in onze salons en kunt één van de vele (huid)events bij wonen. Op deze manier wordt ons contact met jullie nog leuker en persoonlijker. Wij hebben er in ieder geval heel veel zin in en hopen jou gauw eens te zien.


Meer weten? Lees ook eens: Over ons